Traffic barriers from Automatic Systems

Barierele de trafic de la Automatic Systems sunt caracterizate de calitate si fiabilitate excelente, reprezentand o investitie smart pe termen lung atat pentru institutiile publice, cat si pentru companiile private.
fastPark prezinta gama completa de bariere de la Automatic Systems pentru amenajarea si dotarea parcarilor off-street. Acestea sunt caracterizate de fiabilitate, rezistenta si sunt capabile de a comunica cu un sistem de management extern. Automatic System este lider global in furnizarea solutiilor de control acces automatizat si are peste 50 de ani de experienta in dezvoltarea echipamentelor de control acces pietonal si auto. Intreaga gama de echipamente este caracterizata de o calitate excelenta si o fiabilitate de exceptie, reprezentand o investitie pe termen lung.

Bariere de trafic Automatic Systems ParkPlus 100 si 101 –  au o carcasa ce poate fi schimbata si ofera numeroase posibilitati de personalizare (personalizarea barierei cu logo-ul tau, dezvoltarea de campanii de marketing targetate). Modelul ParkPlus 100 are un brat din aluminiu de 4 metri, iar ParkPlus 101 reprezinta o bariera cu brat articulat de 4 metri,

Caracteristici principale:

  • Proiectate pentru trafic intens
  • Generarea de profit suplimentar
  • Promovarea brandului
  • Integrare facila in spatii
  • Usor de instalat
  • Costuri de functionare reduse

Barierele ParkPlus sunt utilizate in: parcari, spitale, centre comerciale, aeroporturi si hoteluri.

Bariera Automatic Systems BL 229 reprezinta o bariera universala recunoscuta pentru nivelul inalt de performanta si pentru fiabilitatea extraordinara.  Pe langa folosirea in industrie si centre comerciale, aceasta poate fi instalata in zone de parcare, in santiere industriale, dar si pe drumurile cu taxa.

Bariera Automatic Systems BL 229 Toll este versiunea rapida a modelului BL 229, dedicata autostrazilor. Folosirea acesteia este recomandata pentru drumurile cu taxa, autostrazile si santierele cu trafic intens (cu schimb de tura)

Bariera Automatic Systems BL 43 este special proiectata pentru medii dure, care sunt predispuse vandalismului sau tentativelor de intrare frauduloasa. Sistemul integrat de blocare interzice trecerea vehiculului neautorizat, iar bratul intarit previne trecerea fortata. Bariera BL 43 poate fi instalata in industrie si spitale, dar are un rol important si in managementul traficului.

Bariera Automatic Systems BL 44 reprezinta versiunea rapida a modelului BL 43 si este folosita in zone in care exista un risc ridicat de vandalism, iar miscarile sale rapide determina asimilarea unui flux mare de autovehicule. Aceasta poate fi utilizata in industrie, hoteluri, centre comerciale, parcari.

Products

AUTOMATIC SYSTEMS ParkPlus 100   Bariera pentru parcari off-street cu tehnologie ANPR
Technical specifications

AUTOMATIC SYSTEMS ParkPlus 101   Bariera pentru parcari off-street cu tehnologie ANPR
Technical specifications

AUTOMATIC SYSTEMS BL 229    Bariera universala
Technical specifications

AUTOMATIC SYSTEMS BL 43    Bariera pentru medii predispuse vandalismului

AUTOMATIC SYSTEMS BL 44    Versiune rapida a modelului BL 43

Where we use them

Administratii locale

Hospitals

Hotels

Commercial centers

Airports

On the same topic

Last news

Doresti mai multe informatii despre barierele de trafic Automatic Systems?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
English