Despre noi

Furnizorul #1 de tehnologii inovatoare si solutii integrate pentru parcari, in Romania

fastPark Co. SRL este furnizor de solutii integrate pentru amenajarea, dotarea si administrarea parcarilor. Gama de sisteme, echipamente si aplicatii software acopera in totalitate atat parcarile on-street, cat si cele off-street si inglobeaza ultimele tehnologii specifice unui smart city.
Solutiile noastre se bazeaza pe sisteme si echipamente provenite de la producatori renumiti pe plan mondial precum Flowbird (Parkeon), HUB, Automatic Systems, Nedap, Axis, Fujitsu, Microsoft. De asemenea, avem o echipa proprie de dezvoltare de software pentru mobilitate, integrare si administrare.
fastPark este membra a AVITECH Group, entitate cu o experienta de peste 20 de ani in integrarea de sisteme in domeniile Securitate, Protectie la Incendiu, Automatizari, Instalatii Electrice, Infrastructura IT&Comunicatii, Audio-Video, Sisteme Inteligente de Transport.

Acoperire nationala

Mentenanta si Suport Tehnic

fastPark beneficiaza de un Dispecerat Service in Voluntari - Ilfov si 15 centre de suport tehnic in principalele orase si regiuni ale tarii, ceea ne permite furnizarea de servicii prompte, de calitate, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Echipa noastra

Specialisti in Mobilitate Urbana, Sisteme pentru Parcari, IT&Comunicatii, Dezvoltare Software, Instalatii si Automatizari.
Madalin Neculaesei

Madalin Neculaesei

CEO
Andrei Dobrica

Andrei Dobrica

CTO, Partner
Oszkar Bara

Oszkar Bara

Software Architect
Cosmin Banu

Cosmin Banu

Technical Manager
Rares Pocol

Rares Pocol

Area Service Manager
Andrei Lazar

Andrei Lazar

Software Developer
Marius Totea

Marius Totea

Software Developer
Gheorghe Bidea

Gheorghe Bidea

Project Manager
Marius Miroslav

Marius Miroslav

Sales Manager
Sorin Stanciu

Sorin Stanciu

Business Development Manager
Andra Hernest

Andra Hernest

Marketing Manager
Roxana Tanase

Roxana Tanase

HR Manager
Viorica Pintiala

Viorica Pintiala

CFO

AVITECH contributed its commercial and integration capabilities and has developed the Flowbird solutions catalogue to a customer oriented market solution. Flowbird is very happy to have AVITECH representing us.

Cauti un partener pentru amenajarea sau administrarea parcarilor?

Română