UPPARK – Aplicatia mobila pentru parcari

Digitalizare in domeniul parcarilor si tranzitia oraselor noastre la smart city

Dezvoltarea accelerata din mediul urban, cresterea populatiei si a numarului de masini personale genereaza probleme majore legate de trafic, poluarea mediului inconjurator, stres.

Pe fondul evolutiei tehnologiilor si a digitalizarii multor activitati si procese, exista o presiune din ce in ce mai mare a cetatenilor pentru rezolvarea problemei traficului auto, a problemei parcarilor – una dintre principalele cauze ale traficului urban din zonele centrale si de interes public.

Cetatenii doresc sa conduca pana la destinatie prin zone cu trafic redus, sa localizeze cu usurinta un loc de parcare disponibil, apoi sa parcheze si sa mearga sa-si desfasoarea activitatea pentru care au calatorit in acea zona de interes, fara alte constrangeri. Nimeni nu doreste sa piarda timp pretios in trafic, cautand un loc de parcare la intamplare sau, sub presiunea timpului, sa parcheze in zone unde parcarea este interzisa.

Implementarea principiilor smart parking – conditie obligatorie pentru evolutia oraselor noastre catre un smart city, reprezinta solutia pentru rezolvarea problemei parcarilor si a traficului auto. Smart Parking inseamna ghidarea rapida a conducatorilor auto spre locurile de parcare disponibile prin furnizarea in timp real de date provenite de pe strada, de la diverse surse, senzori, monitorizarea sistemelor de parcare instalate in parcari multietajate sau loturi de parcare, indiferent daca aceastea apartin municipalitatii, institutiilor, companiilor sau proprietarilor si operatorilor privati de parcari.

Acum, cu o simpla aplicatie mobila, conducatorii auto pot sa gaseasca rapid un loc de parcare, fie stradal, fie in parcarile amenajate si sa plateasca comod si sigur taxa de parcare. Astfel, cetatenii capata o noua experienta legata de traficul orasului, una pozitiva, ce face utitat traficul de cosmar la ore de varf.

Aplicatia mobila pentru identificarea locurilor libere de parcare si achitarea taxei de parcare

UPPARK Parking App  este aplicatia mobila pentru identificarea locurilor libere din parcarile stradale, multietajate sau loturi de parcare – fie ele municipale sau private, si care permite achitarea taxei de parcare prin intermediul cardului bancar, sau acolo unde se aplica, si prin intermediul SMS.

Parte din ecosistemul pentru administrarea parcarilor on- si off-street dezvoltat de catre compania fast🅿️ark, aplicatia mobila UPPARK beneficiaza de colectarea de date in timp real prin interfatarea cu diferite sisteme, aplicatii si senzori.

Aplicatia a fost creata prin cercetarea diferitelor tehnologii, aplicabilitatea acestora pe piata romaneasca, dezvoltarea continua de integrari cu diferite sisteme si aplicatii. Inglobeaza cele mai noi tehnologii in domeniul IT&Comunicatii, foloseste date in timp real colectate de la primarii proprietari privati de parcari, urmareste ultimele tendinte in materie de parcari si trafic auto la nivel mondial, precum si dinamica comportamentului utilizatorilor ei. Echipa de dezvoltare are in mod constant in centrul atentiei, experienta buna a utilizatorului sofer, ajutorul dat municipalitatilor pentru a sa opera cu costuri mai mici, eliminarea traficului din zonele aglomerate, reducerea poluarii.

UPPARK Parking App  poate fi descarcata din Google Play (pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare Android) sau  App Store (pentru iPhone).

Introducerea aplicatiei mobile pentru identificarea locurilor de parcare disponibile si plata taxei de parcare reprezinta o etapa obligatorie in tranzitia spre smart city

Dezvoltarea exponentiala a tehnologiei mobile continua sa exercite influenta asupra mediului in care ne desfasuram activitatea, deoarece aceasta reprezinta un instrument multifunctional prin intermediul caruia putem intreprinde eficient si simplu numeroase actiuni.

Acest progres tehnologic a impactat si domeniul mobilitatii urbane prin aparitia de diverse aplicatii software precum cele de taxi, ticketing, monitorizare si orar mijloace de transport in comun.

Lucrari de referinta

Numeroși utilizatori, persoane fizice sau companii, aleg sa foloseasca UPPARK – aplicatia mobila pentru parcari. In diverse localitati ale tarii, municipalitatea sau proprietarii privati de parcari implementeaza UPPARK ca si solutie pentru gestionarea parcarilor, incasarea taxelor si avonamentelor de parcare, printre acestea se numara: Bucuresti, Buzau, Campina, Cluj-Napoca, Constanta, Gheorgheni, Iasi, Mangalia…iar in curand si in orasul tau.

Pe aceeasi tema
Produse

UPPARK     Aplicatie software mobila pentru gasirea locurilor de parcare si plata taxei de parcare

website UPPARK

Descarca aplicatia pentru Android

Descarca aplicatia pentru iPhone

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Constanta

Afla cat de usor poti creste incasarile implementand aplicatia mobila UPPARK in parcarea ta

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română