Municipalitati

 Municipalitati

Solutii inteligente de parcare pentru orase

Mediile urbane evolueaza rapid catre o experienta mai buna si mai sustenabila pentru locuitori. Transformarea patrunde din ce in ce mai mult fiecare nivel al oraselor de azi. Noile tehnologii inteligente de parcare stau la baza remodelarii zonelor de parcare urbane, facilitand mobilitatea. Peste 7 municipalitati din Romania au adoptat deja solutiile Ecosistemului pentru parcare fast🅿️ark. In intreaga lume, mai mult de 50 de municipalitati se bazeaza pe solutiile HUB, pentru o experienta de parcare fara probleme.

Ce putem face pentru dvs.?
Maximizati operatiunile si stabilitatea spatiilor de parcare in mediul urban

Facilitati mobilitatea si imbunatatiti traficul in zonele aglomerate. Aflati cum sa gestionati zilnic mai usor un volum mare de vizitatori, angajati si rezidenti, valorificand un mix de solutii la cheie software si hardware.

Un sistem avansat de management inteligent pentru zonele de parcare regleaza accesul, automatizandu-l si simplificandu-l. Astfel, asigura o rentabilitate regulata. Profitati de solusia de management in cloud de la HUB pentru operatiuni stabile si fara stres.

Preluati controlul deplin al mai multor parcari deodata, folosind operatiuni centralizate, si colectati date in timp real, intr-o singura platforma de management, care sa va permita un serviciu de raspuns rapid si satisfacator pentru clienti.

Oferiti utilizatorilor dvs o experienta de parcare fara probleme, folosind o gama extinsa de integrari terte, precum aplicatia pentru oras UPPARK, parcometre, senzori inteligenti de ocupare, sisteme de ghidare catre locurile libere de parcare.

Mai mult...
Transformati parcarea intr-un mediu accesat digital

Cum? Prin modernizarea sistemului de parcare existent, folosind solutii ticketless, care includ accesul pe baza de camera video, plati online, rezervari si optimizarea fluxurilor de masini.

Sistemul de management al preturilor de parcare de la HUB este flexibil si adaptabil oricarei cerinte, putand fi optimizat pentru tinte specifice, permise si abonamente sau chiar evenimente speciale.

Soluțiile noastre de parcare pentru orase inteligente au fost alese de multe municipalitati din intreaga lume. Puteti gasi detalii in studiile de caz ale municipalitatilor din lume si de la noi din tara.

80% din capitalele europene au adoptat deja solutii HUB si Flowbird – integrate si de Ecosistemul fast🅿️ark –, pentru a oferi soferilor, navetistilor si turistilor o experienta de parcare fara probleme.
Studii de caz

Noul sistem de parcare este proiectat cu arhitectura scalabila, adaptandu-se nevoilor din prezent si din viitor, configurand parcarile pentru acces pe baza de abonamente, LPR (numar de inmatriculare), cititor card de credit, bilete pentru evenimente (congrese), pre-rezervari, validari sau orice combinatie dintre acestea. Scannerele dedicate sunt deja montate pentru citirea codurilor QR sau pentru accesul cu datele din telefonul mobil.

Pentru a completa oferta personalizata in functie de solicitarile clientilor, HUB a creat semne cu mesaje variabile si indicatori clari de ocupare, care sunt actualizati in timp real prin intermediul software-ului JMS. Sistemul va permite municipalitatii din Negrar sa gestioneze parcarea intr-un mod sigur si controlat si sa se extinda in viitor, in conformitate cu filozofia smart city.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru solutii de parcare destinate municipalitatilor, fast🅿️ark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport Tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul anilor, compania noastra a furnizat si a pus in functiune numeroase proiecte ce integreaza ecosistemul fastPark in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca (Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni,Mangalia, Focsani, Iasi [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii despre sistemele de parcare pentru municipalitati?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Română