Despre noi

Furnizorul #1 de tehnologii inovatoare si solutii integrate pentru parcari, in Romania

fastPark Co. SRL este furnizor de solutii integrate pentru amenajarea, dotarea si administrarea parcarilor. Gama de sisteme, echipamente si aplicatii software acopera in totalitate atat parcarile on-street, cat si cele off-street si inglobeaza ultimele tehnologii specifice unui smart city.

Solutiile noastre se bazeaza pe sisteme si echipamente provenite de la producatori renumiti pe plan mondial precum Flowbird (parcometre, automate plata, solutii pentru managementul parcarilor si plata taxelor de parcare), HUB Parking Technology (sisteme automate pentru parcari ), Magnetic Control(bariere si porti automate), Nedap(senzori, LPR), Quercus(LPR), Indect (sisteme de informare si ghidare in parcari), Axis Communications (supraveghere video), Fujitsu (infrastructura IT&C), Microsoft (tehnologii software si servicii IT&C), Netopia Payments(servicii financiare), Moffett Parking Solutions (parcari automate multietajate). De asemenea, avem o echipa proprie de dezvoltare de software pentru aplicatii mobile, aplicatii de administrare si integrare sisteme.

In cadrul ecosistemului proiectat de fast🅿️ark, un rol important il detine aplicatia mobila pentru parcari UPPARK,  dezvoltata de propria echipa, atat pentru telefoane Android cat si iOS . Aplicatia este implementata la nivel national de catre municipalitati, proprietari si administratori de parcari si are sute de mii de utilizatori persoane fizice sau companii.

fast🅿️ark este membra a AVITECH Group , entitate cu o experienta de peste 20 de ani in integrarea de sisteme in domeniile Securitate, Protectie la Incendiu, Automatizari, Instalatii Electrice, Infrastructura IT&Comunicatii, Audio-Video, Sisteme Inteligente de Transport.

Acoperire nationala

Mentenanta si Suport Tehnic

fastPark beneficiaza de un Dispecerat Service in Voluntari - Ilfov si 15 centre de suport tehnic in principalele orase si regiuni ale tarii, ceea ne permite furnizarea de servicii prompte, de calitate, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Echipa noastra

Specialisti in Mobilitate Urbana, Sisteme pentru Parcari, IT&Comunicatii, Dezvoltare Software, Instalatii si Automatizari.
Marius Miroslav

Marius Miroslav

CEO
Oszkar Bara

Oszkar Bara

Software Architect, Partner
Cosmin Banu

Cosmin Banu

Technical Manager
Adrian Herisanu

Adrian Herisanu

Product Manager
Rares Pocol

Rares Pocol

Area Service Manager
Laur Matei

Laur Matei

Service Technician
Andrei Lazar

Andrei Lazar

Software Developer
Marius Totea

Marius Totea

Software Developer
Gheorghe Bidea

Gheorghe Bidea

Customer Service Representative
Sorin Stanciu

Sorin Stanciu

Business Development Manager
Sorin Ionescu

Sorin Ionescu

Business Developer
Ana Virdaru

Ana Virdaru

Marketing Manager
Roxana Tanase

Roxana Tanase

HR Manager
Viorica Pintiala

Viorica Pintiala

CFO

AVITECH contributed its commercial and integration capabilities and has developed the Flowbird solutions catalogue to a customer oriented market solution. Flowbird is very happy to have AVITECH representing us.

Cauti un partener pentru amenajarea sau administrarea parcarilor?

Română