UPPARK – Aplicatia mobila pentru parcari

UPPARK
O experienta de parking simpla si unitara disponibila la nivel national

UPPARK Parking App  este aplicatia mobila pentru identificarea locurilor libere din parcarile stradale, multietajate sau loturi de parcare – fie ele municipale sau private, si care permite achitarea taxei de parcare prin intermediul cardului bancar, sau acolo unde se aplica, si prin intermediul SMS.

Parte din ecosistemul pentru administrarea parcarilor on- si off-street dezvoltat de catre compania fast🅿️ark, aplicatia mobila UPPARK beneficiaza de colectarea de date in timp real prin interfatarea cu diferite sisteme, aplicatii si senzori.

Aplicatia a fost creata prin cercetarea diferitelor tehnologii, aplicabilitatea acestora pe piata romaneasca, dezvoltarea continua de integrari cu diferite sisteme si aplicatii. Inglobeaza cele mai noi tehnologii in domeniul IT & Comunicatii, foloseste date in timp real colectate de la primarii proprietari privati de parcari, urmareste ultimele tendinte in materie de parcari si trafic auto la nivel mondial, precum si dinamica comportamentului utilizatorilor ei.

Echipa de dezvoltare are in mod constant in centrul atentiei, experienta buna a utilizatorului sofer, ajutorul dat municipalitatilor pentru a sa opera cu costuri mai mici, eliminarea traficului din zonele aglomerate, reducerea poluarii.

UPPARK Parking App  poate fi descarcata din Google Play (pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare Android) sau  App Store (pentru iPhone).

UPPARK - Acoperire nationala

Maximizeaza profitul obtinut din parcari

Caracteristici:
• Genereaza venituri suplimentare pentru primarie
• Poate fi folosita pentru parcarile on-street si off-street

Numeroși utilizatori, persoane fizice sau companii, aleg sa foloseasca UPPARK – aplicatia mobila pentru parcari.

In diverse localitati ale tarii, municipalitatea sau proprietarii privati de parcari implementeaza UPPARK ca si solutie pentru gestionarea parcarilor, incasarea taxelor si avonamentelor de parcare, printre acestea se numara:

  • Bucuresti;
  • Buzau;
  • Campina;
  • Cluj-Napoca;
  • Constanta;
  • Gheorgheni;
  • Iasi;
  • Mangalia…iar in curand si in orasul tau.

Echipa noastra

Specialisti in Mobilitate Urbana, Sisteme pentru Parcari, IT&Comunicatii, Dezvoltare Software, Instalatii si Automatizari.
Marius Miroslav

Marius Miroslav

CEO
Oszkar Bara

Oszkar Bara

Software Architect
Cosmin Banu

Cosmin Banu

Technical Director
Adrian Herisanu

Adrian Herisanu

Product Manager
Rares Pocol

Rares Pocol

Area Service Manager
Andrei Lazar

Andrei Lazar

Software Developer
Marius Totea

Marius Totea

Software Developer
Gheorghe Bidea

Gheorghe Bidea

Project Manager
Sorin Stanciu

Sorin Stanciu

Business Development Manager
Sorin Ionescu

Sorin Ionescu

Business Developer
Ana Virdaru

Ana Virdaru

Marketing Manager
Roxana Tanase

Roxana Tanase

HR Manager
Viorica Pintiala

Viorica Pintiala

CFO

AVITECH contributed its commercial and integration capabilities and has developed the Flowbird solutions catalogue to a customer oriented market solution. Flowbird is very happy to have AVITECH representing us.

Cauti un partener pentru amenajarea sau administrarea parcarilor?

Română