Parcometre Flowbird CWT Touch pentru Sarasota

Orasul Sarasota a stabilit un nou parteneriat cu Flowbird, liderul mondial in domeniul mobilitatii urbane si al solutiilor smart city, pentru a extinde sistemul de parcare cu plata lansat cu success anul trecut.

43 de parcometre CWT Color Touch au fost instalate de-a lungul celor mai aglomerate strazi din centrul orasului Sarasota, Main Street si Palm Avenue.

Conducerea orasului s-a indreptat, in 2016, catre o strategie de parcare cu plata care recomanda instalarea parcometrelor in centrul orasului. In noiembrie 2018, in Sarasota au fost instalate 40 de parcometre Flowbird CWT Color Touch cu functie pay-by-plate de-a lungul St. Armand’s Circle. In prezent orasul Sarasota isi extinde sistemul de pay-by-plate.

Prin implementarea unui sistem de parcare cu plata intr-unul dintre cele mai aglomerate cartiere de business, clientii au optiunea de a plati pentru cele mai convenabile spatii de parcare. Acestia au in continuare posibilitatea de a parca gratis pe strazi sau in garaje pentru un cost mai mic.

Parcometrele Flowbird CWT Touch au un design user-friendly, cu un ecran clar, mesaje descriptive si vizibilitate sporita in lumina soarelui.  Conducatorii auto introduc numarul de inmatriculare, aleg perioada de parcare si folosesc un card, monede sau aplicatia mobila pentru a plati.

,,In acest stadiu, multi oameni stiu sa foloseasca aceste parcometre’’, afirma Lyons. Pentru ceilalti, orasul continua sa deruleze un program pentru a educa patronii si vizitatorii cu privire la noul sistem de parcare. Acesta include distribuirea de brosuri informative, video-uri, campanii social media.

,,Suntem incantati ca avem oportunitatea de a colabora din nou cu administratia locala din Sarasota pentru acest proiect. ’’ a afirmat Benoit Reliquet, presedintele Flowbird North America. ,, Anticipam o crestere a satisfactiei clientilor datorita instalarii noului sistem de smart parking’’

Flowbird  a furnizat peste 40.000 de parcometre pentru 600 de clienti din SUA.

Echipamente

CALE CWT Compact Touch   Terminal pentru parcare on-street
Brosura

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Doresti mai multe informatii despre parcometrele Flowbird?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română