Parcometre Solare pentru Plata Facila a Parcarii

Autonomie energetica 24/7 cu alimentare solara

Parcometrele Flowbird nu necesita alimentare la reteaua electrica, acestea fiind echipate cu acumulatori si reincarcare cu ajutorul celulelor fotovoltaice. In acest fel, se asigura o functionare independenta ce ofera in mod continuu serviciile necesare pentru utilizatorii parcarilor. Incarcarea se realizeaza atat pe vreme insorita cat si pe cer innorat sau in timpul ninsorilor.

Incarcare cu celule fotovoltaice

Autonomie energetica iarna

Incarcare cu celule fotovoltaice

Accepta toate modalitatile de plata

Toate modalitatile de plata sunt acceptate: cash, card, SmartPhone, SmartWatch. Pentru anumite parcari se poate opta inclusiv pentru utilizatori preferentiali/abonament si programarea automata a accesului gratuit/partial gratuit pentru anumite numere de inmatriculare.

Plata Cash

Plata cu Telefonul

Autonomie energetica iarna

Plata cu SmartWatch

Preferat de turisti pentru plata parcarii

Fara tichete de plata care se pot pierde. Plata Pay By Plate simplifica procesul: se introduce numarul de inmatriculare si se plateste taxa la parcomat, apoi clientul isi continua deplasarea. Nu este nevoie sa se intoarca la autoturism pentru a afisa intr-un loc vizibil tichetul cu plata parcarii. Factura se poate elibera la cerere, online sau catre numarul dvs. de telefon.

Pay by Plate

Alba Iulia

Buzau

Fiabilitate Ridicata

Flowbird este alegerea nr. 1 in lume pentru tehnologii de mobilitate urbana, cu o prezenta in 80 de tari si peste 4350 de orase. Echipamentele sunt concepute sa reziste si sa ofere functionalitate 100% in zone foarte diverse din punct de vedere climatic.

Parcometrele rezista la diferente mari de temperatura

Aplicatie de Management

Toate datele privind tranzactiile de la terminalele de plata sunt trimise in timp real catre sistemul de management al parcarii (parte a ecosistemului fast🅿️ark). Folosind datele furnizate, operatorul parcarii sau municipalitatea are la dispozitie un istoric si poate analiza activitatea de parcare in funcție de zona, data, ora si multe altele.

Actualizare de la distanta a tarifelor si a mesajelor de pe display

Dispecerat monitorizare retea parcometre

Integrare gratuita cu aplicatie mobila

UPPARK este aplicatia gratuita, oferita de ecosistemul FastPark pentru gasirea unui loc de parcare si plata taxei sau abonamentului de parcare. Plata se poate face atat cu un card inregistrat in aplicatie cat si cu SMS catre operatorul de telefonie cu care aveti contract.

Aplicatia Mobila UPPARK

Vizualizare disponibilitate locuri de parcare

Plata online prin aplicatie

Rezervare loc de parcare si navigare catre acesta prin GPS

Instalare extrem de rapida, in maxim 2h

In functie de zona unde trebuie facuta instalarea, procesul este foarte facil, fara a necesita conectare la cabluri sau amenajare extinsa pentru prinderi. Un parcometru poate fi dat in folosinta pentru utilizatori intr-un interval extrem de scurt, in maxim 2h.

Instalare parcometru Cluj-Napoca

Servicii de mentenanta la nivelul intregii tari

FastPark, parte din AVITECH Group, ofera servicii de mentenanta cu o prezenta permanenta in 14 localitati din tara, cu interventie rapida garantata pentru tot teritoriul Romaniei. Solutionam intr-un mod eficient orice interventie, atat pentru service cat si pentru noi instalari.

Acoperire nationala mentenanta echipamente

Interventie rapida service echipamente

Testare in Showroom sau in Localitatea dvs.

Puteti testa toate echipamentele in Showroom-ul nostru, sau echipa FastPark poate veni in orice localitate pentru o demonstratie gratuita a functionalitatilor oferite de parcometrele noastre. Completati formularul de mai jos si selectati aceasta optiune!

On-street Parking: Parcometre, Senzori Parcare, Bolarzi

Off-street Parking: Bariere Automate, Sistem de Ghidare, LPR

Alegerea nr. 1 pentru municipalitati in Romania

Plata facila a parcarii si integrarea cu aplicatia UPPARK, eficienta energetica prin folosirea alimentarii cu celule fotovoltaice, dar si usurinta de instalare ce nu presupune modificarea inrastructurii existente, au facut ca parcometrele FastPark sa fie o alegere evidenta atat pentru municipalitati cat si pentru cetatenii acestora.

Română