Sistem de ghidare pentru parcarile indoor si outdoor

ClevercitiCard este proiectat pentru a oferi solutii integrate de ghidare, acces si plata pentru conducatorii auto, dar si solutii complete de management pentru operatorii de parcari din diverse domenii

Acesta este un card activ, pozitionat pe parbrizul autovehiculului, care are rolul de a simplifica procesele de parcare Cardul se activeaza automat cand masina este parcata si transmite pozitia acesteia cu o precizie de 10 inchi, apoi comunica acceseul, rezervarea si stadiul platii.

,,Datorita ClevercitiCard, putem oferi un nou nivel al ghidarii in parcare prin integrarea carcateristicilor de acces si plata pentru parcarea indoor si outdoor, fara a fi necesara instalarea unei infrastructuri costisitoare precum senzori pentru locuri de parcare. Noi am inclus senzorul, functiile de acces si plata intr-o singura aplicatie , oferind o experienta de parking confortabila si seamless. ‘’ a afirmat Thomas Hohenacker, CEO si fondator al companiei Cleverciti System.

ClevercitiCard ofera o platforma unica pentru gestionarea accesului in zone de parcare VIP, statii de tren, stadioane si multe altele. Angajatii sunt ghidati imediat catre locurile libere de parcare, fara a mai piered timp valoros. Locurile pot fi rezervate pentru utilizatori specifici conform nivelului de acces , iar managerii pot vedea in timp real cine si unde parcheaza.

De asemenea, platforma Cleverciti ii ofera operatorului de parcare date referitoare la pozitia exacta, durata parcarii, dreptul de acces si stadiul platii ale fiecarui autovehicul.

Compania are peste 56 de instalari in 20 de tari din intreaga lume, iar solutiile acesteia sunt disponibile in Romania prin intermediul fastPark.

Echipamente

ClevercitiCard   Solutie integrata de ghidare, acces si plata in cadrul parcarilor indoor si outdoor
Prezentare

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Doresti mai multe informatii despre solutia ClevercitiCard?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română