Sistem de parcare pay by plate pentru Paso Robles

Orasul Paso Robles din California a colaborat cu Flowbird Group, lider global in furnizarea solutiilor de mobilitate, pentru a lansa un sistem de parcare pay by plate in centrul orasului

Sistemul este proiectat pentru a incuraja clientii restaurantelor si centrelor comerciale sa foloseasca spatiile on-street, in timp ce angajatii folosesc parcarile off-street.

Principala problema cu care se confrunta orasul este reprezentata de faptul ca angajatii ocupau locurile de parcare destinate clientilor. Orasul Paso Robles a introdus un program de parcare lunara cu 5$ oferit exclusiv angajatilor. Downtown Employee Parking Permit Program rezerva spatii de parcare pentru cei cu permis in 5 parcari publice din centru, incurajand angajatii sa nu ocupe spatiile destinate clientilor.

Implementarea sistemului de parcare pay by plate va oferi un flux mai bun de parcare, incurajand persoanele care pot parca intr-un parcare off-street pentru a lasa locurile libere in fata magazinelor. Vizitatorii care prefera sa parcheze pe strada principala pot folosi parcometrul CWT sau aplicatia mobila pentru a plati. In timp ce unii utilizatori pot alege sa primeasca un bilet, exista si optiunea de -l primi in format digital.

Indiferent daca se alege plata prin intermediul parcometrului sau a plicatiei mobile, fiecare numar de inmatriculare primeste 2 ore de parcare gratis. ,, Acest nou sistem de parcare pay by plate a fost personalizat pentru orasul Paso Robles si foloseste sistemul de management al drepturilor de parcare’’ a afirmat Benoit Reliquet, Presedintele Flowbird  din America de Nord.

Inainte de lansarea sistemului de parcare cu plata, care este programat de 14 august 2019, va exista o perioada de practica in care publicul se va familiariza cu tehnologia instalata.

Flowbird isi desfasoara activitatea in 80 de tari, oferind solutii de mobilitate urbana pentru mai mult de 5000 de orase. Pana in prezent, compania a instalat 40.000 de parcometre pentru 600 de clienti din SUA.

Echipamente

Flowbird Strada PAL  Terminal multiservices pentru parcare on-street si off-street
Brosura
Specificatii tehnice

Flowbird Strada Evolution Terminal pentru parcarea on-street
Brosura
Specificatii tehnice
Prezentare video

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Doresti mai multe informatii despre parcometrele Flowbird?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română