Parcometre cu functie pay by plate in Oak Park

Partenerul nostru Flowbird a furnizat un sistem de parcare pay-by-plate pentru Oak Park, Illinois. Instalarea noilor parcometre face parte dintr-un plan de eficientizare a parcarii, de facilitare a tranzactiilor si de integrarea a tehnologiei LPR (License Plate Recognition).

Noile kioskuri CWT sunt alimentate cu energie solara, au ecrane color mari si o interfata care poate fi personalizata in functie de cerintele si dorintele beneficiarului. Acestea vor functiona in sistem pay-by-plate care le permite conducatorilor sa introduca numarul de inmatriculare si durata parcarii pentru a realiza plata.

Inainte de instalarea acestui sistem, plata se realiza doar prin intermediul monedelor, dar acum conducatorii auto pot folosi carduri de credit sau debit, monedele sau aplicatia mobila pentru a efectua plata parcarii. Toate tranzactiile sunt transmise wireless catre sistemul de enforcement, iar neconformitatile sunt identificate rapid.

Un alt beneficiu al kioskurilor pay-by-plate de la Flowbird este reprezentat de o noua structura de tarifare. Pe parcursul primelor trei ore, tariful este de 1$, iar costul creste la 3$ dupa acest interval de timp. Conform oficialilor, aceasta initiativa va genera venit suplimentar si le va permite oamenilor sa parcheze mai mult daca este necesar.

Produse

CALE CWT Compact Touch   Terminal pentru parcare on-street
Brosura

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Doresti mai multe informatii despre parcometrele Flowbird cu tehnologie pay-by-plate?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română