Parcometre Solare pentru Plata Parcarii

Autonomie energetica 24/7 cu alimentare solara

Parcometrele Flowbird nu necesita alimentare la reteaua electrica, acestea fiind echipate cu acumulatori si dispunand de reincarcare cu ajutorul celulelor fotovoltaice. Se asigura o functionare independenta ce ofera in mod continuu serviciile necesare pentru utilizatorii parcarilor. Incarcarea se realizeaza indiferent de anotimp.

Incarcare cu celule fotovoltaice

Parcometrul functioneaza si in cazul ninsorii

Accepta toate modalitatile de plata

Parcometrul functioneaza cu toate tipurile de plata: cash, card, SmartPhone, SmartWatch. Optional se poate instala si modulul pentru plata cu bancnote.

Plata Cash

Plata cu Telefonul

Plata cu Card

Plata cu SmartWatch

Preferat de turisti pentru plata parcarii

Parcometrul este prevazut cu plata Pay By Plate, care simplifica procesul: se introduce numarul de inmatriculare si se plateste taxa de parcare. Clientul nu este nevoit sa se intoarca la autoturism pentru a afisa intr-un loc vizibil tichetul cu dovada platii, iar factura se poate elibera si online.

Pay by Plate

Alba Iulia

Buzau

Fiabilitate Ridicata

Flowbird este alegerea nr. 1 in lume pentru tehnologii de mobilitate urbana, cu o prezenta in 80 de tari si peste 4350 de orase. Echipamentele sunt concepute sa reziste la intemperii, la vandalism si sa ofere funtionalitate 100% in zone foarte diverse din punct de vedere climatic.

Calitate si fiabilitate dovedite

Aplicatie de Management

Toate datele privind tranzactiile de la terminalele de plata sunt trimise in timp real catre sistemul de management al parcarii (parte a ecosistemului fast🅿️ark). Folosind informatiile furnizate, operatorul parcarii are la dispozitie un istoric si poate analiza activitatea de parcare in funcție de zona, data, ora.

Dispecerat monitorizare retea parcometre

Actualizare de la distanta a tarifelor si a mesajelor

Integrare gratuita cu aplicatie mobila

Parcometrele sunt livrate cu aplicatia mobila UPPARK Parking App, parte din ecosistemul FastPark. Aplicatia permite verificarea taxei de parcare in timp real. Plata se poate face atat cu un card inregistrat in aplicatie cat si cu SMS catre operatorul de telefonie cu care aveti contract.

Aplicatia Mobila UPPARK

Vizualizare disponibilitate locuri de parcare

Plata online prin aplicatie

Verificare comuna parcometre si aplicatie

Instalare rapida, in maxim 2h

Procesul este foarte facil, cu livrare din stoc. Instalarea nu necesita conectare la cabluri sau amenajare extinsa pentru prinderi. Un parcometru poate fi dat in folosinta pentru utilizatori intr-un interval de maxim 2h.

Instalare parcometru Cluj-Napoca

Servicii de mentenanta la nivelul intregii tari

fastPark, parte din AVITECH Group, ofera servicii de mentenanta cu o prezenta permanenta in 14 locatii in principalele regiuni ale tari, cu interventie rapida garantata pentru tot teritoriul Romaniei. Solutionam intr-un mod eficient orice interventie, atat pentru service cat si pentru noi instalari.

Acoperire nationala

Interventie rapida service echipamente

Va invitam in Showroom

Puteti testa toate echipamentele in Showroom-ul nostru, unde va putem prezenta intregul ecosistem fastPark. De asemenea putem veni in orice localitate pentru o demonstratie gratuita a functionalitatilor oferite de parcometrele noastre. Completati formularul de mai jos si selectati aceasta optiune!

On-street: Parcometre, Senzori Parcare, Bolarzi

Off-street: Bariere Automate, Sistem Ghidare, LPR

Alegerea nr. 1 pentru municipalitatile din Romania

Plata facila a parcarii si integrarea cu aplicatia UPPARK, eficienta energetica si usurinta de instalare au facut ca parcometrele FastPark sa fie alegerea nr.1 a municipalitatilor: Alba Iulia, Buzau, Calarasi, Campina, Caransebes, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Gheorgheni, Iasi, Mangalia, Piatra-Neamt, Ramnicu Valcea, Reghin, Suceava, Targu-Mures.

Cluj-Napoca

Constanta

Iasi

Buzau

Oferta Personalizata pentru Smart Parking

Pentru localitati mai mari echipa noastra va poate personaliza in detaliu oferta in cadrul ecosistemului fastPark. Completeaza formularul si un specialist te va contacta in cel mai scurt timp.

Română