fastPark ofera solutiile Parklio in Romania

fastPark, partenerul Parklio in Romania, prezinta seria de blocatoare automate pentru parcari on-street si off-street

Parklio este un blocator de parcare controlat de smartphone, care protejeaza spatiul de parcare de utilizarea neautorizata, oferind în acelasi timp un control fiabil si o gestionare eficienta a parcarii. In comparatie cu blocatoarele traditionale de parcare, acesta ofera multe caracteristici si posibilitati inovatoare, inclusiv automatizarea.

Fiind un produs unic care nu necesita telecomanda sau orice alt dispozitiv suplimentar, Parklio este singurul blocator european de parcare de inalta calitate, conectat prin Bluetooth care permite protectia si gestionarea parcarii de pe smartphone sau computer .

Echipamente de inalta calitate, fiabilitate si durabilitate

Cu un design robust și modern, blocatoarele de parcare oferite de  Parklio va protejeaza locul de parcare, asigura securitate si impiedica parcarea neautorizata. Autonomia energetica reprezinta un plus pentru blocatoarele automate.

Este fabricat dintr-un material rezistent pentru a rezista la conditii meteorologice extreme. Componentele de otel de inalta calitate permit blocatorului de parcare sa reziste pana la 9 tone de sarcina.

Acest sistem inteligent de bariera pentru parcare nu necesita o telecomanda separata, trebuie doar sa descarcati aplicatia Parklio pentru smartphone. In plus, bariera are un stift de siguranta pentru controlul manual al blocatorului in absenta unui smartphone.

Blocatorul de parcare inteligent este controlat prin intermediul aplicatiei mobile Parklio care comunica cu smartphone-ul prin modulul Bluetooth Low Energy pana la 50 m.

Conexiunea Bluetooth permite blocatoarelor de parcare sa functioneze eficient cu o conexiune fiabila in orice mediu de parcare, inclusiv în parcarile subterane.

Timpul de ridicare/coborare este de doar 4 secunde, economisind astfel timp pretios pentru utilizatorul final.

Servicii complete, proiecte la cheie

Echipa noastra ofera consultantastudii de fezabilitate, studii de trafic si asistenta in stabilirea solutiilor de parcari potrivite pentru a raspunde nevoilor de mobilitate specifice fiecarei institutii sau companii. De asemenea, asigura proiectareainstalarea si mentenanta parcarilor on-street si off-street.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcarilor on-street si off-street in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Alba Iulia, Buzau, Bulevardul Decebal Bucuresti, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9Primaverii 8Primaverii 20, Campina, Craiova, Focsani, Gheorgheni, Mangalia, Iasi, [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

Pe aceeasi tema
Echipamente

Unde le utilizam

Parcari stradale

Parcari multietajate

Parcari subterane

Parcari supraterane

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Ultimele noutati

Doresti mai multe informatii despre blocatoarele automate pentru parcari de la Parklio?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română