fastPark offers Parklio solutions in Romania

fastPark, partenerul Parklio in Romania, prezinta seria de blocatoare automate pentru parcari on-street si off-street

Parklio este un blocator de parcare controlat de smartphone, care protejeaza spatiul de parcare de utilizarea neautorizata, oferind în acelasi timp un control fiabil si o gestionare eficienta a parcarii. In comparatie cu blocatoarele traditionale de parcare, acesta ofera multe caracteristici si posibilitati inovatoare, inclusiv automatizarea.

Fiind un produs unic care nu necesita telecomanda sau orice alt dispozitiv suplimentar, Parklio este singurul blocator european de parcare de inalta calitate, conectat prin Bluetooth care permite protectia si gestionarea parcarii de pe smartphone sau computer .

High quality equipment, reliable and durable

Cu un design robust și modern, blocatoarele de parcare oferite de  Parklio va protejeaza locul de parcare, asigura securitate si impiedica parcarea neautorizata. Autonomia energetica reprezinta un plus pentru blocatoarele automate.

Este fabricat dintr-un material rezistent pentru a rezista la conditii meteorologice extreme. Componentele de otel de inalta calitate permit blocatorului de parcare sa reziste pana la 9 tone de sarcina.

Acest sistem inteligent de bariera pentru parcare nu necesita o telecomanda separata, trebuie doar sa descarcati aplicatia Parklio pentru smartphone. In plus, bariera are un stift de siguranta pentru controlul manual al blocatorului in absenta unui smartphone.

Blocatorul de parcare inteligent este controlat prin intermediul aplicatiei mobile Parklio care comunica cu smartphone-ul prin modulul Bluetooth Low Energy pana la 50 m.

Conexiunea Bluetooth permite blocatoarelor de parcare sa functioneze eficient cu o conexiune fiabila in orice mediu de parcare, inclusiv în parcarile subterane.

Timpul de ridicare/coborare este de doar 4 secunde, economisind astfel timp pretios pentru utilizatorul final.

Complete services, turnkey projects

Our team provides advisoryfeasibility studies, traffic studies and support in establishing adequate parking solutions in order to address the mobility needs specific to each institution or company. At the same time, it ensures the designinstallation and maintenance parcarilor on-street si off-street.

Reference works

Throughout time, our company has implemented numerous projects for the fitting of on-street and off-street parking, from various activity fields, among which we can mention: [Municipalities] Alba Iulia, Buzau, Bulevardul Decebal Bucharest, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9Primaverii 8Primaverii 20, Campina, Craiova, Focsani, Gheorgheni, Mangalia, Iasi, [Hotels] Hotel Continental Arad, [Office buildings] Expo Business Park Bucharest, Floreasca Park Bucharest, Grand Offices Floreasca Bucharest, Multigalaxy I Bucharest, [Medical laboratory] Synevo, [Industry] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

On the same topic
Equipments

Where we use them

Street parking

Multi-storey car parks

Underground parking

Overground parking

On the same topic

Last news

Doresti mai multe informatii despre blocatoarele automate pentru parcari de la Parklio?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English