Centre Comerciale

 Centre Comerciale

Solutii de parcare cu un management eficient si o experienta lejera pentru clienti

Parcarea mall-urilor sau a supermarket-urilor este primul punct de contact cu clientii, astfel ca trebuie sa le asigure cea mai usoara experienta posibila, pentru ca vizita lor sa inceapa cu dreptul. Un sistem de parcare fiabil si, totodata, puternic este crucial pentru un management usor, o strategie buna de marketing, eficientizarea operatiunilor si, evident, pentru profitabilitate. Peste 100 de centre comerciale din intreaga lume au incredere in tehnologiile HUB pentru parcarile lor.

Ce putem face pentru dvs.?
Mizati pe solutii software si hadware simplificate si fiabile

Descoperiti cum puteti detine controlul complet al parcarii dvs. si al integrarilor terte, dar si cum sa faceti mai placuta vizita clientilor centrului comercial, fara batai de cap.

Folosind cele mai noi tehnologii, parcarea dvs. devine stabila si usor de gestionat, asigurand operatiuni fluide si eficiente. Obtineti o imagine cuprinzatoare a unitatii de parcare, datorita datelor analitice precise si raportarilor personalizate. Informatiile clare ale utilizatorilor va vor sprijini strategia de marketing si va vor ajuta sa cresteti numarul de vizitatori care revin.

Oamenii viziteaza centrele comerciale pentru cumparaturi si, desigur, pentru relaxare. Cu cat este mai placuta vizita, cu atat experienta de shopping este mai buna. In plus, folosind tehnologia noastra de ghidare, clientii vor economisi timp si energie, gasindu-si rapid locul de parcare. Sistemele de ghidare pentru parcare de la HUB usureaza, de asemenea, localizarea masinii. Tehnologia poate fi utilizata nu numai in cadrul unei singure parcari, ci si pe o anumita zona cu controlul accesului la parcare, pentru a directiona soferii catre zonele cu un grad de ocupare scazut.

Mai mult...
Digitalizarea a schimbat interactiunea noastra cu produsele si serviciile de parcare

Oferiti o experienta de parcare fara probleme pentru vizitatorii dvs., folosind un set cuprinzator de solutii touchless si ticketless. Transformati parcarea intr-un mediu digital, care sa permita plati online, rezervari si optimizarea fluxurilor de masini.

Creati programe structurate de reduceri si loialitate ca instrumente promotionale eficiente, pentru a oferi noi oportunitati de afaceri cu proprietarii de magazine.

Solutiile HUB va transforma parcarea intr-o facilitate activata digital, care elimina cozile de intrare/iesire si de plată, oferind o experienta sigura pe baza unei abordai touchless.

Peste 100 de centre comerciale din intreaga lume au ales tehnologiile HUB pentru parcarile lor, asigurand soferilor o experienta impecabila de parcare.
Studiu de caz

„HUB Parking este unul dintre partenerii nostri tehnologici. Flexibilitatea sistemului a permis o progresie in termenii inovatiei, oferind clientilor nostri solutii ticketless, pentru o interactiune cu minimum de efort. Astfel, ne-a permis sa ne imbunatatim eficienta si sa reducem cheltuielile”

Complete services, Turnkey projects

Pentru parcarile destinate centrelor comerciale, fast🅿️ark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Maintenance and Technical Support.

Reference works

Throughout the years, our company has provided and commissioned various projects that integrate the fastPark ecosystem in various activity fields, among which we can mention: [Municipalities] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca (Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni,Mangalia, Focsani, Iasi [Hotels] Hotel Continental Arad, [Office buildings] Expo Business Park Bucharest, Floreasca Park Bucharest, Grand Offices Floreasca Bucharest, Multigalaxy I Bucharest, [Medical laboratory] Synevo, [Industry] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

On the same topic

Doriti informatii despre sistemele de parcare pentru centre comerciale?

Specialistii fastPark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

English