Spitale si Clinici Medicale

 Spitale & Centre Medicale

Solutii de parcare sigure si eficiente pentru spitale, clinici si centre de sanatate

Accesul rapid si usor al masinilor si vehiculelor de urgenta, in orice moment si in toate cazurile, este o premisa fundamentala pentru fiecare unitate medicala moderna. La nivel global, peste 100 de spitale au avut deja incredere in tehnologiile HUB pentru a implementa solutii de parcare eficiente si intuitive in infrastructura lor.

Ce putem face pentru dvs.?

Pentru spitale, organizarea si securitatea sunt prioritare

La standardele actuale, asigurarea celui mai inalt nivel de accesibilitate a unitatii spitalicesti este o prioritate. Aflati cum solutiile noastre va pot ajuta sa oferiti o experienta de parcare fiabila, sigura si fara probleme atat pentru pacienti si vizitatori, cat si pentru vehiculele de urgenta si personalul medical.

Parcarea necontrolata pe strazile din apropierea spitalului poate provoca aglomeratie, un pericol pentru siguranta si neplacere pentru vizitatori, precum si pentru rezidenti.

Organizati-va parcarea fara batai de cap. Puteti conta pe echipa noastra de profesionisti pentru a dezvolta planul de trafic si de drum al unitatii dvs., definind zonele de parcare adecvate si masurile de securitate aferente. Oferim, de asemenea, servicii de intretinere de top, pentru a asigura in timp stabilitatea sistemului implementat.

Chiar mai mult...

Monitorizati dintr-o camera de control echipamentele de parcare din mai multe loturi

Colectati date clare din software-ul de parcare, pentru a gasi noi oportunitati de imbunatatire a managementului parcarii. Solutiile noastre de parcare pentru spitale au fost alese de peste 100 de unitati medicale din intreaga lume.

Sistemul de management asigurat de Ecosistemul fast🅿️ark – ce incorporeaza echipamente ale unor producatori de top, precum HUB Parking Technology, Flowbird, Magnetic sau Indect – ofera analize avansate si raportare in timp real pe care managerii de spitale si de clinici medicale sa le poata accesa oricand si oriunde. Intregul ecosistem de parcare asigura o eficienta operationala foarte mare.

Indicatorii critici de performantă permit spitalelor sa ia decizii in cunostinta de cauza: sa defineasca mai multe tarife, pe baza diferitelor zone de parcare, si sa profite de solutiile noastre hardware, pentru a spori profitabilitatea si sustenabilitatea spatiului de parcare.

... si mai mult decat atat

Cea mai simpla experienta de parcare pentru personalul unitatii medicale si pentru vizitatori

Definiti o zona dedicata pentru a crea cea mai fluida si mai rapida experienta de parcare pentru personalul dvs. si gestionati optim varfurile de trafic in timpul schimbului de ture. Profitati de tehnologia noastra de recunoastere a placutelor de inmatriculare (LPR) pentru a asigura o parcare mai sigura si mai usoara a personalului spitalului.

Ecosistemul fast🅿️ark integreaza diverse sisteme de ghidare la parcare (PGS) pentru a ajuta vizitatorii si personalul unitatii medicale sa-si gaseasca rapid si usor un loc si sa poata parca masina fara alte griji.

Peste 100 de centre de asistenta medicala din intreaga lume se bazeaza pe solutiile HUB pentru a adopta un sistem de parcare fiabil, eficient si usor de gestionat, pentru un control total.
Studiu de caz

Accesul intr-un spital trebuie sa fie rapid and fara stres. For a minimiza presiunea asupra vizitatorilor, angajatilor and personalului of salvare, parcarea a fost reglementata by prioritizarea traficului and crearea unor zone de parcare separate: cu plata for vizitatori and gratuita for personalul of ingrijire and salvare.”

Complete services, Turnkey projects

Pentru solutii de parcare destinate spitalelor, clinicilor medicale si centrelor de sanatate, fast🅿️ark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Maintenance and Technical Support.

Reference works

Throughout the years, our company has provided and commissioned various projects that integrate the fastPark ecosystem in various activity fields, among which we can mention: [Municipalities] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca (Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni,Mangalia, Focsani, Iasi [Hotels] Hotel Continental Arad, [Office buildings] Expo Business Park Bucharest, Floreasca Park Bucharest, Grand Offices Floreasca Bucharest, Multigalaxy I Bucharest, [Medical laboratory] Synevo, [Industry] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

On the same topic

Doriti informatii despre sistemele de parcare pentru spitale si clinici medicale?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

English