Bariere Profesionale pentru Controlul Accesului in Parcari

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Parcarile si spatiile de parcare necesita bariere care sa gestioneze, sa controleze si sa sincronizeze accesul la intrari si la iesiri. Barierele din parcari trebuie sa se deschida si sa se închida rapid, pentru a gestiona aglomeratia in perioadele de varf si pentru a preveni cozile lungi. In acelasi timp, au nevoie de sisteme extinse de senzori care sa detecteze vehiculele aflate in coada si sa impiedice accesul acestora. Nu in ultimul rand, costurile de operare reduse si fiabilitatea ridicata sunt vitale in gestionarea parcarilor, garantand fluiditatea traficului in orice moment.

Calitate premium si fiabilitate “Made in Germany” 

Barierele sunt ceva mai mult decat simple echipamente automate care se ridica si coboara. Gama producatorului german Magnetic consta din numeroase tipuri de bariere de acces pentru vehicule, acestea putand fi adaptate optim cerintelor clientilor in termeni de lungime a bratului, viteza de deschidere, functionalitate si accesorii.

Printre lucrurile pe care barierele Magnetic le au in comun se afla designul robust, usurinta intretinerii, tehnologia inovatoare si economica de actionare MHTM™ (Magnetic High Torque Motor) si, desigur, durata de viata extraordinara de pana la 10.000.000 de cicluri de deschidere si inchidere.

In incintele fabricilor, in parcari subterane si in numeroase alte aplicatii, Magnetic ofera solutii complete pentru optimizarea costurilor.

Numeroasele variante permit adaptarea individuala a barierelor de acces la cerintele dvs.

Pe langa designul ergonomic (pentru care au primit premii si distinctii, precum “German Design Award” si prestigiosul “reddot Design Award“), barierele impresioneaza in principal prin nivelul lor ridicat de functionalitate si prin constructia lor bine gandita si robusta.

De asemenea, ofera o funcționare fara probleme si o intretinere simpla, iar in functie de model, sunt disponibile in diferite configuratii de brate de bariera.

Din 2012, compania Magnetic este membra a Grupului FAAC Technologies, unul dintre cei mai importanti jucatori internationali din domeniul automatizarii accesului, parcarilor si controlului accesului, atat in sectorul rezidential, cat si in cel industrial.

Gama completa de aplicatii

De la simpla instalare intr-un proiect, puteti alege bariera in functie de cerintele dvs. Tehnologiile de ultima generatie folosesc materiale ecologice și reciclabile.

Software-ul este usor de utilizat si poate fi configurat. Barierele Magnetic folosesc semnificativ mai putina energie decat produsele comparabile concurente.

Toate barierele au încorporat un detector cu bucla dubla, iar unitatea de control este usor accesibila sub capacul de sus al barierei.

Unitatea de comanda din bariere – MHTM MicroDrive – obtine un cuplu extrem de mare cu un consum de energie minim. Iar cuplul ridicat garanteaza cea mai buna functionare chiar si in conditții meteo severe.

Access

Bariera recomandata pentru controlul economic al accesului. Cu un brat de pana la 3,5 m si un nivelul ridicat de functionalitate de baza, Access este o solutie optimizata din punctul de vedere al costurilor pentru controlul accesului in parcari, incinte companii, cladiri rezidențiale si zone similare. Sistemul de control MGC ofera numeroase input-uri/output-uri cu functii programate dedicate, un modul detector cu bucla inductiva cu 2 canale si un timp de inchidere selectabil din trei niveluri. Echipamentul include toate componentele relevante si permite o punere in functiune simpla si o operare fiabila. Timpii rapizi de deschidere si închidere (de 2,2 secunde) permit trecerea rapida a vehiculelor. Pe langa designul premiat, aceste bariere impresioneaza prin functionalitatea lor ridicata, indeplinind aproape toate cerințele. Barierele sunt livrate in culori standard: carcasa portocalie si usi antracit. Durata de exploatare este de pana la 10 milioane de cicluri de inchidere/deschidere

Parking Pro

Pentru parcari cu trafic intens. Intr-o parcare multietajata sau intr-un garaj subteran, barierele Parking Pro de la Magnetic sunt solutia ideala pentru aplicațiile profesionale. Datorita configuratiei si setarilor de securitate, barierele Parking Pro sunt concepute pentru a fi utilizate in unitati foarte frecventate in care circulatia persoanelor poate fi exclusa. Timpii rapizi de deschidere si detectarea vehiculelor prea apropiate de spatele masinii asigura o procesare fiabila pentru utilizatori, in timp ce consumul redus de energie, componentele cu mentenanta redusa si intretinerea simpla mentin scazute costurile de operare. Bratele de bariera sunt optimizate pentru utilizarea in aplicatii de parcare: cu opțiunea de desprindere a bratului, de exemplu, in caz de trecere fortata neautorizata, se desprinde complet – și poate fi reatasat fara afectarea functiei sale. In plus, vizibilitatea poate fi crescuta cu ajutorul elementelor de iluminat si a unui set de extindere.

Access Pro-L

Pentru controlul economic al accesului. Cu un brat de pana la 6,0 m si o gama extinsa de functii, Access Pro-L este potrivita pentru controlul accesului in parcari, incinte companii, cladiri rezidentiale si zone similare. Spre deosebire de versiunea de baza, sistemul de control al Access Pro-L ofera o gama larga de functii si potentiale de extindere suplimentare prin utilizarea modulelor plug-in. Exista cinci slot-uri pentru folosirea unei interfete Ethernet, a unui modul radio sau unui modul de numarare, pentru determinarea numarului de locuri de parcare disponibile. Toate input-urile si output-urile pot fi configurate individual de catre utilizator. De asemenea, utilizatorii pot alege dintre numeroase functii de input/output. Timpul de deschidere / inchidere pot fi selectate fiecare din trei niveluri, independent unul de celalalt.

Access Pro-H

Pentru cerinte speciale de securitate. Cu o lungime de brat de pana la 6,0 m si cu grilaj optional pentru prevenirea trecerii nepermise, pana la o inaltime de 1,8 m, Access Pro-H este solutia ideala pentru toate intrarile care necesita prevenirea accesului neautorizat al pietonilor si accesul controlat al vehiculelor. Sistemul de control al Access Pro-H ofera o gama extinsa de functii si numeroase posibilitati de extindere prin utilizarea modulelor plug-in. Există cinci slot-uri pentru o interfata Ethernet, un modul radio sau un modul de numarare pentru determinarea locurilor de parcare disponibile. Toate input-urile si output-urile pot fi configurate individual de catre utilizator. Totodata, utilizatorii pot alege dintre numeroasele functii de input/output. Timpul de deschidere/inchidere pot fi selectate fiecare din trei niveluri, independent unul de celalalt.

Access XL2

Recomandata pentru benzi foarte late. Avand un brat de pana la 8,5 m si grilaj de securitate optional sau grilaj de siguranta pentru prevenirea trecerii peste bariera, Access XL2 este ideala pentru intrarile extra-late sau cu mai multe benzi ale companiilor de distributie de marfa, ale incintelor si zonelor portuare. Sistemul de control al Access XL2 ofera o gama larga de functii si numeroase posibilitati de extindere prin utilizarea modulelor plug-in. Exista cinci slot-uri pentru utilizarea unei interfete Ethernet, a unui modul radio sau a unui modul de numarare, pentru determinarea locurilor libere de parcare. Toate input-urile si output-urile pot fi configurate individual de catre utilizator. Utilizatorii pot alege din numeroase functii de input/output. Timpul de deschidere/inchidere pot fi selectate fiecare din trei niveluri, independent unul de celalalt.

Access XXL

Pentru benzi deosebit de late. Bratul de bariera are o latime de pana la 10 m, iar grilajul de securitate optional sau grilajul de siguranta pentru prevenirea trecerii fac din Access XXL solutia potrivita pentru intrarile extra-late sau cu mai multe benzi ale distribuitorilor de marfa, ale incintelor companiilor si ale zonelor portuare. Sistemul de control al Access XXL vine cu numeroase functii si posibilitati de extindere prin utilizarea modulelor plug-in. Sunt disponibile cinci slot-uri pentru utilizarea unei interfete Ethernet, a unui modul radio sau a unui modul de numarare, pentru determinarea locurilor libere de parcare. Toate input-urile si output-urile pot fi configurate individual de catre utilizator. Utilizatorii pot alege din numeroase functii de input/output. Timpul de deschidere/inchidere pot fi selectate fiecare din trei niveluri, independent unul de celalalt.

Doriti sa gestionati eficient parcarile si locurile de parcare? Doriti sa garantati utilizatorilor intrarea si iesirea rapide? Este importanta pentru dvs. disponibilitate operationala constanta a barierelor? fast🅿️ark va ofera nu doar bariere eficiente de parcare si terminale versatile, ci si multi ani de experienta in derularea proiectelor de parcari!

Complete services, Turnkey projects

Pentru bariere Magnetic Autocontrol de control al accesului auto, fast🅿️ark, membra a grupului AVITECH, este repezentantul oficial in Romania si ofera o complete array of services:Advisory in choosing the best solutions, Design, Equipment Procurement, Installation, Maintenance and Technical Support..

A distinct role is given to the process of vehicle access systems integration with other building systems and installations:Video Surveillance, Burglary Detection, Perimeter Protection, Sistemele Integrate de Securitate (PSIM), Fire Detection, BMS, Parking systems

Reference works

Magnetic AutoControl barriers are installed in Romania in various locations for various purposes: [Magnetic Parking Pro] Cluj-Napoca – Primaverii 8; Cluj-Napoca – Primaverii 20; Cluj-Napoca – Mogosoaia 9; Bucuresti – Bvd. Decebal; [Magnetic Access-L] Cluj-Napoca – Eco Garden; [Magnetic Access Pro-H] Dudestii Noi/ Petresti – FM Logistics.

Doriti mai multe informatii despre barierele Magnetic pentru controlul accesului in parcari?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English