Arene Sportive si Centre de Expozitii

 Arene Sportive & Centre de Expozitii

Solutii personalizate de parcare pentru evenimente de anvergura

Evenimentele, obiectivele turistice, expozitiile si targurile internationale atrag zeci de mii de vizitatori pe stadioane si arene sportive, centre de congrese sau parcuri tematice. De cele mai multe ori, parcarea in aceste locuri este dificila, din cauza aglomeratiei sau a numarului insuficient de spatii adecvate. Astfel, din ce in ce mai multe centre si obiective din intreaga lume au adoptat solutii HUB pentru a-si transforma zonele de parcare in facilitati sigure si eficiente, care sa imbunatateasca operatiunile si experienta de parcare pentru soferi.

Ce putem face pentru dvs.?

Centrele sportive si expozitionale, precum si parcurile tematice necesita solutii de parcare personalizate

Solutiile flexibile de parcare din aceste medii trebuie sa se adapteze la varietatea tipurilor de evenimente si la cerintele lor specifice. Aflati cum sa gestionati eficient spatiile de parcare, cum sa optimizati capacitatea lor si cum sa oferiti o experienta impecabila tuturor vizitatorilor, bazandu-va pe serviciile si solutiile profesionale oferite de echipa de experti a fast🅿️ark.

Folosind cele mai noi tehnologii, parcarea dvs. devine sigura si usor de administrat. Pe baza analizelor precise si a raportarilor personalizate, puteti dispune de o imagine completa a parcarii. Informatiile clare despre utilizatori va vor ajuta sa asigurati fluidizarea si eficientizarea operationala.

Controlati si imbunatatiti capacitatea de parcare folosind un sistem de ghidare a parcarii atent proiectat, precum si o strategie dinamica de preturi. Puteti combina diferitele intervale orare de folosire a parcarii cu diferite tarife, pentru a defini tarife variabile. Ghidati fara probleme soferii catre locurile de parcare libere si valorificati orele de varf din parcare.

Mai mult...

Gestionati intervalele de varf, cu trafic intens, fara batai de cap

Printr-o combinatie de tehnologii de top de la HUB, puteti maximiza capacitatea de parcare si fluxul de masini. Personalizarea pentru pre-rezervare, tehnologia de recunoastere a placutelor de inmatriculare (LPR) si cele mai rapide bariere Parking Pro asigura fluxuri rapide de intrare/iesire.

Pe durata desfasurarii evenimentelor sportive, a conferintelor si a targurilor/expozitiilor, parcarea ar trebui sa fie o activitate fara stres pentru zecile de mii de oameni interesati sa participe la astfel de activitati, pe stadioane, arene sportive sau in centre expozitionale.

Va puteti baza pe echipa de experti fast🅿️ark pentru implementarea unor echipamente fiabile si scalabile si pentru dezvoltarea de solutii digitale avansate si personalizate. Oferim, de asemenea, o gama flexibila de servicii de intretinere de inalta calitate pentru a asigura stabilitatea sistemului în timp.

... si in plus

Cresteti veniturile si maximizati rentabilitatea investitiei

Solutiile HUB de parcare pentru arene sportive moderne si centre expozitionale se bucura de incredere in numeroase locatii din intreaga lume. Integram cu usurinta diverse servicii de parcare pentru a ajuta vizitatorii sa-si gaseasca locul si sa parcheze masina, rapid si simplu.

Combinatia de solutii software si hardware de la HUB Parking Technology – integrata perfect in Ecostistemul fastPark – este conceputa pentru a oferi soferilor cea mai fluida experienta de parcare, astfel incat sa poata economisi timp si energie, bucurandu-se astfel de activitatile lor preferate pe durata evenimentelor sportive, artistice, culturale sau comerciale la care participa.

Din ce in ce mai multe locatii din intreaga lume adopta solutiile HUB pentru a imbunatati operatiunile si experienta de parcare a soferilor.
Studiu de caz

“Zilnic trebuie gestionata o varietate de tipuri de utilizatori: de la cei care tranziteaza pana la cei ce detin permise si bilete rezervate in avans. Astfel, obtinerea unei imagini cuprinzatoare a parcarii prin analize precise si rapoarte personalizate devine fundamentala. Cunoasterea clara a utilizatorilor asigura operatiuni fluide si eficiente.”

Complete services, Turnkey projects

Pentru solutii de parcare destinate arenelor sportive, stadioanelor si parcurilor tematice, fast🅿️ark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Maintenance and Technical Support.

Reference works

Throughout the years, our company has provided and commissioned various projects that integrate the fastPark ecosystem in various activity fields, among which we can mention: [Municipalities] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca (Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni,Mangalia, Focsani, Iasi [Hotels] Hotel Continental Arad, [Office buildings] Expo Business Park Bucharest, Floreasca Park Bucharest, Grand Offices Floreasca Bucharest, Multigalaxy I Bucharest, [Medical laboratory] Synevo, [Industry] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

On the same topic

Doriti informatii despre sistemele de parcare pentru arene sportive si centre expo?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

English