Parcarea Este mai Simpla cu Parcometrele Flowbird

Parcarea ar trebui sa fie intotdeauna usoara, indiferent daca va grabiti la o intrevedere de business sau va intalniti cu un prieten. Prin designul unic al liniei sale de produse, Flowbird ofera acum echipamente flexibile care raspund cerintelor actuale de parcare, in functie de aplicatie si pentru satisfactia utilizatorilor. Aici, compania fast🅿️ark se aliniaza tendintelor moderne, oferind operatorilor de parcari si municipalitatilor parcometre stradale de ultima generatie, perfect integrate cu aplicatia mobila UPPARK.

Legatura intre soferi si parcare

Terminalele de parcare sunt adesea legatura directa intre soferi si un sistem de parcare. Robuste și fiabile, terminalele Flowbird pot rezista practic in orice mediu si sunt complet personalizabile.

Un singur chiosc de tipul Pay & Display este construit pentru a controla spatii multiple, atat on-street, cat si off-street. Odata parcat, utilizatorul foloseste terminalul pentru plata timpului de parcare cu monede, card de credit/debit sau bancnote.

Terminalele multifunctionale Flowbird sunt si o soluție ecologica, putand fi alimentate cu energie solara, pentru a reduce la minimum cheltuielile de functionare. Configurate cu un software adaptabil pentru aproape orice mediu de parking, fiecare echipament este conectat wireless la sistemul de management al parcarii on-street.

Management in timp real

Toate datele privind tranzactiile de la terminalele de plata sunt trimise in timp real catre sistemul de management al parcarii (parte a ecosistemului fast🅿️ark), gata sa fie integrate cu alte moduri de plata, precum plata cu telefonul mobil. Folosind datele furnizate, operatorul parcarii sau municipalitatea poate analiza activitatea de parcare in funcție de zona, data, ora si multe altele.

De asemenea, personalul operator poate vedea activitatea de parcare actuala si istoricul ei, ceea ce ii sprijina in luarea unor decizii informate cu privire la modificarea tarifelor de parcare, amplasarea de noi terminale sau locul unde trebuie intensificata activitatea de enforcement.

Nu in ultimul rand, sistemul permite modificari de la distanta ale tarifelor si mesajelor afisate, asigurandu-se ca terminalele de plata sunt actualizate permanent.

Terminalele de plata au un ecran tactil color de 9,7 inch care ofera o experienta similara cu cea a utilizarii unui smartphone. Soferii vor aprecia usurinta in utilizare si simplitatea fluxului de tranzactii, precum si functiile suplimentare care ii vor ajuta sa respecte normele de parcare. Iar optiunea „text to extend” le va permite sa prelungeasca sesiunea de parcare direct de pe dispozitivul mobil. In Romania, compania fast🅿️ark este reprezentant oficial al Flowbird.

Integrare cu aplicatia mobila UPPARK

Tehnologia moderna tinde spre digitalizare, facand tranzitia de la plata cu numerar la cea dintr-o aplicatie mobila. Astfel, efortul de a gasi un terminal de parcare, de a selecta orele de expirare a duratei de sedere si de a imprima un tichet este inlocuit de un simplu proces digitalizat.

Aplicatia mobila pentru plata parcarii UPPARK simplifica intregul proces, facand parcarea mai usoara si mai sigura, eliminand nevoia de a avea mereu numerar la indemana, permitand practic plata de oriunde si evitand amenzile. Parcarea n-a fost niciodata mai usoara!

Parcare simplificata cu UPPARK App

Descarcata gratuit pentru utilizatorii de iOS si Android, aplicatia functioneaza perfect datorita interfetei sale intuitive prin inregistrarea numarului de inmatriculare al masinii. Odata configurat contul, confirma in aplicatie zona din oras sau parcarea in care te afli, pentru a plati tariful. Estimeaza timpul pentru care vrei sa parchezi si selecteaza durata minima in aplicatie. Ai posibilitatea de a prelungi ulterior.

Metoda de plata este sigura, indiferent daca alegi sa platesti cu un card inregistrat in aplicatie sau prin SMS. Iar inainte ca timpul sesiunii de parcare sa expire esti notificat, pentru a putea prelungi durata. Astfel vei plati doar pentru timpul real de parcare, economisind efort, timp si bani.

Inca te mai intrebi daca iti e utila aplicatia mobila pentru plata parcarii UPPARK? Economisesti timp, iar amenzile sunt de domeniul trecutului. E nevoie de doar un minut din timpul tau pentru a o folosi, nu iti mai trebuie numerar si scapi si de coada la parcometru, pentru ca poti plati de oriunde.

Uneori, parcarea in mediul urban poate da batai de cap, insa interfata de utilizator intuitiva, gandita pentru gestionarea sigura a parcarii, incasarea taxelor si abonamentelor de parcare, face din UPPARK o aplicatie mobila de dorit pentru solutiile digitale de parcare din orasele noastre.

Complete services, Turnkey projects

Our team provides advisoryfeasibility studies, traffic studies and support in establishing adequate parking solutions in order to address the mobility needs specific to each institution or company. At the same time, it ensures the designinstallation and maintenance of on-street parking.

Reference works

Throughout time, our company has implemented numerous projects for the fitting of off-street parking, in various activity fields, among which we can mention: [Municipalities] Bulevardul Decebal Bucharest, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9Primaverii 8,Primaverii 20 , Focsani, [Hotels] Hotel Continental Arad, [Office buildings] Expo Business Park Bucharest, Floreasca Park Bucharest, Grand Offices Floreasca Bucharest, Multigalaxy I Bucharest, [Medical laboratory] Synevo, [Industry] Grupo Antolin Sibiu.

On the same topic
Equipments
Where we use them

On-street Parking
Smart City

On the same topic

Last news

Doriti mai multe informatii despre parcometrele Flowbird?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English