Magnetic Control Access automatic barriers

Control accesul auto reprezinta o necesitate a fiecarei zone business sau industriala , dar si o oportunitate de generare a profitului si de crestere a nivelului de confort si siguranta al conducatorilor.

The German company Magnetic AutoControl Gmbh is one of the most importantmanufacturers of access systems,withan experience of over 60 years, throughout which it has made over 10,000 implementations. The company is a member of the Italian group FAAC whose global presence is able to satisfy any type of requirement, at the same time ensuring the

fastPark is the representative of Magnetic AutoControl Gmbh and HUB Parking Technology in Romania.

Gama de bariere Magnetic Control cuprinde o multitudine de variante care pot fi adaptate optim cerintelor dumneavoastra in ceea ce priveste tipul de aplicatie la care sunt utilizate, dimensiunea, viteza de deschidere, functionalitatea and accesoriile aditionale.

High quality equipment, reliable and durable

Bariere pentru delimitarea perimetrului Magnetic Access

Seria de bariere Access oferite de Magnetic reprezinta solutia ideala pentru control accesul in parcare, datorita configuratiilor si a costurilor reduse. Numeroasele variante permit adaptarea individuala a barierelor de acces in functie de nevoile dumneavoastra, de la accesul in parcari, terenuri ale companiilor, pana la zonele industriale.

fast🅿️ark propune urmatoarele modele constructive de bariere:

Magnetic Access– cu o lungime de pana la 3.5 m si un nivel de functionalitate ridicat, bariera Access este solutia ideala din punct de vedere au costurilor reduse pentru control-accesul in parcari, terenuri ale companiei sau parcari rezidentiale. Pret de pornire de la: 2117 euro.

Magnetic Access-L – cu o lungime de pana la 5 m , un timp de deschidere/inchidere de 4.0 s. Bariera Access L este destinata cu precadere accesului auto in parcari de birouri, parcari rezidentiale. Timpul de deschidere/inchidere poate fi optimizat si selectat in trei niveluri. Pret de pornire de la: 2370 euro

Magnetic Access-Pro – cu o lungime de pana la 3.5 m, un timp de deschidere/inchidere scazut de 1.3 s .Bariera Magnetic Access Pro poate fi solutia pentru control accesul in parcare. Spre deosebire de verisunea de baza a barierelor, Acces Pro ofera o gama larga de functii suplimentare de extindere prin utilizarea modulelor plug-in. Pret de pornire: cere oferta .

Magnetic Pro-H pentru acces perimetru . De la variante usoare pentru aplicatii domestice precum cladiri rezidentiale, de birouri sau administrative, pana la variante de inalta securitate, destinate instalarii la unitati militare, puncte de control frontiera, cladiri guvernamentale, puncte de acces perimetru infrastructuri critice. Cu o lungime de pana la 6 m, timpi de deschidere/ inchidere 4.0 s. Pret de pornire de la : cere oferta .

Magnetic Access XL2 – Cu o lungime de pana la 7 m, timp de deschidere/inchidere de 6 s, bariera Acces XL2 este solutia ideala pentru intrarile extra-late, destinata  zonelor industriale, intrarilor portuare, etc. Pret de pornire de la 4420 euro.

Magnetic Access XXL pentru benzi largi: Lungime de pana la 10 m, timp de deschidere/inchidere de 8 s. Pret de pornire: 5530 euro.

General features:

 • Asigura minim 10.000.000 de cicluri de închidere/ deschidere cât și afișarea acestora în timp real prin intermediul unui contor intern;
 • Design premiat- German Design Award 2014 & Red Dot Design Award 2012;
 • Securitatea juridică prin declarația de conformitate și de performanță;
 • Costuri de operare foarte mici datorită unitatii de actionare MHTM;
 • Silentioase si eficiente din punct de vedere energetic.
 • Lungimi de pana la 10 m;
 • Pret de la: 2117 euro fara TVA, optionale si instalare.

Bariere pentru trafic intens-Magnetic Parking Pro

Intr-o parcare cu trafic intens, barierele Magnetic Parking Pro reprezinta solutia ideala. Timpii de deschidere rapizi și detectarea vehiculelor de tip tailgating asigură o prelucrare rapida a utilizatorilor, în timp ce consumul redus de energie, componentele cu întreținere redusă și service-ul simplu prelungesc durata de functionare a barierei.

Features:

 • Detectie fiabila a vehiculelor asezate unul in spatele celuilalt, fara a pastra distanta corespunzatoare;
 • Consum redus pentru functionare economica;
 • Accesibilitate optima pentru mentenanta facila;
 • Proiectate pentru 10 milioane de cicluri de deschidere si inchidere;
 • Timp de deschidere/inchidere : 1.3 s;
 • Lungime de pana la 3.5 m;
 • Pret de pornire de la : 2590 euro fara TVA, optionale si instalare.

Bariere de taxare- Magnetic Toll

Procesarea rapida, fiabila si economica a taxelor auto este esentiala la trecerile de poduri/ tuneluri. Barierele de taxare de la Magnetic au fost concepute special pentru aceasta situatie.

Caracteristici

 • Brat pliabil patentat pentru siguranta la punctele de trecere;
 • Consum redus pentru functionare economica;
 • Accesibilitate optima pentru mentenanta facila;
 • Lungime de pana la 3 m;
 • Timp de deschidere/inchidere de
 • Pret de pornire de la: 5530 euro fara TVA, optionale si instalare.
 • Functionalitate ridicata pentru numeroase situatii speciale;

Bariere pentru restrictionarea traficului auto- Magnetic Traffic

Barierele pentru restrictionarea traficului auto, Traffic H1  sunt concepute pentru sarcini solicitante de coordonare și restricționare a traficului. Aplicând ideea inovatoare de mișcare pe orizontală, bariera Magnetic Traffic H1 este un produs excepțional pentru managementul traficului de vehicule și pietoni.

Caracteristici :

 • Functionalitate ridicata pentru numeroase situatii speciale;
 • Brat pliabil patentat pentru siguranta la punctele de trecere;
 • Consum redus pentru functionare economica;
 • Accesibilitate optima pentru mentenanta facila.
 • Lungime de pana la 6 m;
 • Timp de deschidere/inchidere de 4 s;
 • Pret de pornire de la: 5655 euro fara TVA, optionale si instalare.
Complete services, Turnkey projects

Pentru sistemele de acces auto produse de Magnetic AutoControl Gmbh, fastPark membra a grupului AVITECH ofera o complete array of services:Advisory in choosing the best solutions, Design, Equipment Procurement, Installation, Maintenance and Technical Support..

A distinct role is given to the process of vehicle access systems integration with other building systems and installations:Video Surveillance, Burglary Detection, Perimeter Protection, Integrated Security Systems  (PSIM), Fire Detection, BMS, Parking systems

Reference works

Magnetic AutoControl barriers are installed in Romania in various locations for various purposes: [Magnetic Parking Pro] Cluj Napoca-Primaverii 8 Cluj Napoca-Primaverii 20 , Cluj Napoca-Mogosoaia 9, Bucuresti- Bulevardul Decebal, [Magnetic Access-L] Cluj Napoca- Eco Garden, [Magnetic Access Pro-H] Dudestii Noi/ Petresti- FM Logistics.

On the same topic

Doriti mai multe informatii despre barierele automate?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

[hubspot type=form portal=24983356 id=4512f04e-dfc4-48aa-8670-c69d7fcfd90c]

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English