Cladiri de Birouri sau Centre de Afaceri

 Cladiri de Birouri / Centre de Afaceri

Solutii de parcare fara probleme pentru cladiri de birouri si centre de afaceri

Parcarea este punctul de pornire si de final al unei deplasari, fie ca este vorba de o intalnire de afaceri sau de naveta la serviciu. Daca inceputul este suparator si cu dificultati, intreaga zi sau activitate poate fi afectata. Acum, cu tehnologiile HUB puteti adopta sisteme avansate, complet integrate, care permit gestionarea fara probleme a parcarii si imbunatatirea experientei de parcare a angajaților si vizitatorilor.

Ce putem face pentru dvs.?

Optimizati operatiunile si usurati experienta de parcare

Fara indoiala, gestionarea fluxului ridicat de masini este printre principalele provocari pe care le intampina zilnic parcarile centrelor de afaceri. Pentru a asigura angajatilor si vizitatorilor cea mai buna experienta de parcare, adoptarea unor tehnologii de top este cruciala. Aflati cum fast🅿️ark va poate oferi cele mai fiabile solutii de parcare in functie de cerintele dvs. specifice!

Pentru a veni in intampinarea cerintelor ridicate de igiena din centrele de business si cladirile de birouri intens tranzitate va puteti baza pe interfete usor de utilizat, fiabile, ce nu necesita interactiune tactila. Platile contactless si mediile de acces de tipul „tap-and-wave” pot fi integrate cu usurinta in sistemul dvs. de parcare. Explorati solutiile noastre touchless!

Gestionati intreaga parcare fara batai de cap. Expertii fast🅿️ark se ocupa de serviciul de intretinere si de asistenta operationala pentru a garanta functionarea ireprosabila a intregului ecosistem de parcare, oferindu-va totodata toate cunostintele pentru o administrare sigura.

Mai mult...

Linistea unui loc de parcare la serviciu contribuie la cresterea productivitatii si a atractivitatii locului de munca

Obțineți cel mai ridicat nivel de securitate asupra intregului activ de parcare: solutiile din ecosistemul fastPark asigura controlul maxim asupra vehiculelor de intrare/iesire. Gestionati parcarea fara griji, colectand o cantitate considerabila si valoroasa de date prin intermediul solutiei noastre de citire a placutelor de inmatriculare (LPR).

Adoptati sisteme de parcare scalabile si avansate din punct de vedere tehnic pentru a tine pasul cu vremurile si pentru a raspunde prompt nevoilor viitoare, imbunatatind siguranta proceselor interne! Configuratiile flexibile si integrarile digitale va pot spori semnificativ operațiunile zilnice. Explorati serviciile noastre digitale!

Preluati controlul deplin asupra zonelor multi-parking folosind operatiuni centralizate si colectand date in timp real, intr-o singura platforma de management. Aceasta va permite un serviciu clienti receptiv si satisfacator. Explorati JMS (Janus Management System)!

Produsele si serviciile de calitate, fiabile si de încredere sunt consecinta fireasca a celor 100 de ani de know-how ai companiei HUB in aceasta industrie. Soferii pot conta pe o combinatie sigura de solutii software si hardware pentru o experienta totala de parcare, fara probleme.

Peste 50 de centre de business din intreaga lume au adoptat solutiile HUB pentru a oferi o experienta de parcare eficienta si fara stres pentru clienti si parteneri.
Studii de caz
Oakland Lakeside - Business Center

Fiabilitatea sistemului HUB este ceea ce continua sa multumeasca toate partile. Dupa ce a trecut de faza initiala de configurare si testare a proiectului, in cele peste 6 luni de functionare care au urmat nu au fost inregistrate practic niciun fel de apeluri de service pentru echipamente sau probleme de sistem.

Sephora HQ - Business Center

Comunicarea dintre echipamentul de parcare si aplicatia companiei este permisa de software-ul de administrare HUB: prin JMS External Services, datele de ocupare sunt transmise in timp real catre interfata IT a aplicatiei. In paralel cu serviciile digitale de ultima generatie, echipamentele HUB au permis un grad ridicat de flexibilitate si personalizare a hardware-ului, mergand pana in punctul incorporarii logo-ului companiei si a identitatii vizuale in cadrul interfetelor grafice full-color.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru solutii de parcare destinate arenelor sportive, stadioanelor si parcurilor tematice, fast🅿️ark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport Tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul anilor, compania noastra a furnizat si a pus in functiune numeroase proiecte ce integreaza ecosistemul fastPark in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca (Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni,Mangalia, Focsani, Iasi [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii despre sistemele de parcare pentru cladiri de birouri?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Română