Hoteluri

 Hoteluri & Resorturi

Solutii simple si intuitive de parcare pentru hoteluri internationale

Indiferent de tipul hotelului si de nivelul de servicii, rata inalta a fluxului de clienti ridica provocarea de a oferi oaspetilor cea mai satisfacatoare experienta pentru acel sejur unic. Iar in ceea ce priveste parcarea, este crucial sa le oferim cel mai bun grad de utilizare si operare.

Ce putem face pentru dvs.?

Experienta hoteliera a oaspetilor incepe din parcarea hotelului

Descoperiti modul in care oaspetii dvs. isi pot imbunatati confortul pe durata sederii lor, datorita unui sistem de parcare inteligent implementat. Aflati cum acesta poate fi integrat simplu si intuitiv in politica de management a hotelului dvs., pentru o administrare optima.

In ultimii ani, clientii si-au schimbat obiceiurile, fiind tot mai orientati catre o experienta digitalizata. Puteti adopta sisteme de parcare scalabile si avansate din punct de vedere tehnic, pentru a tine pasul cu vremurile, imbunatatind in mod concret procesele interne.

Solutiile noastre sunt concepute pentru a se integra cu usurinta cu sistemele sau aplicatiile de management existente, pentru a administra eficient sederea oaspetilor in hotelul dvs. Puteți integra fara efort sistemul de rezervare si acces cu software-ul de gestionare a parcarilor, economisind timp si resurse, in vreme ce oaspetii dvs. acceseaza parcarea automat si independent.

Chiar mai mult...

Optimizati procesele interne de parcare prin rezolvarea provocarilor administrative

Sistemul nostru este capabil sa gestioneze diferite fluxuri de numerar si se adapteaza oricarei cerinte specifice, datorita celor mai comune standarde de comunicare intre sectoarele de business de nivel inalt.

Obțineti cel mai inalt nivel de securitate al parcarii dvs. Solutiile noastre asigura controlul maxim asupra vehiculelor care intra/ies. Chiar daca parcarea este un spatiu la dispozitia oaspetilor, a personalului si a altor utilizatori externi, o puteti gestiona in continuare fara probleme, datorita sistemului de monitorizare a placutelor de inmatriculare.

Solutiile noastre sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor finali cea mai simpla si mai usoara experienta de parcare, de la prima incercare. De fapt, sansa pentru hoteluri de a asigura oaspetilor un timp de calitate apare pe durata unui sejur unic, datorita rotatiei ocazionale a clientilor.

Indiferent de locatia hotelului, puteti sa va faceti oaspetii sa se simta ca acasa. Interfata de utilizator a echipamentelor HUB este tradusa in mai multe limbi (peste 9!), asigurand astfel o interactiune fara prea mare efort. In plus, clientii vor economisi timp si energie gasind imediat un loc de parcare, pe baza tehnologiei noastre de ghidare a parcarii.

... si mai mult decat atat

Puteti creste veniturile si maximiza rentabilitatea investitiei

Indiferent de dimensiunea hotelului pe care il administrati, HUB Parking Technology va ajuta sa atingeți aceste obiective, oferind o platforma software ce raporteaza performantele sistemului si va permite sa luati decizii informate.

Obtineti controlul deplin asupra parcarii dvs. Ecosistemul fast🅿️ark este proiectat sa sustina traficul intens si sa functioneze 24/7/365 – pentru o gestionare si o utilizare continua si completa.

Solutiile noastre moderne de parcare pentru hoteluri au fost alese de mai multe unitati hoteliere din Romania, printre care Hotel QOSMO Brasov si Hotel Continental. Puteti profita de experienta noastra in domeniu pentru a garanta oaspetilor dvs. un sejur fara probleme. Pentru ca gradul de satisfactie al unitatii dvs. hoteliere se masoara chiar de la sosire!

Peste 80 de unitati de cazare din intreaga lume au adoptat solutiile HUB pentru a oferi oaspetilor o experienta de parcare simpla si usoara.
Studiu de caz

„Am ales HUB pentru a beneficia de potentialul maxim al parcarii hotelului si pentru a asigura oaspetilor nostri satisfactia unei calatorii reusite. Mai mult, gestionarea spatiilor a devenit acum extrem de flexibila si eficienta.”

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru solutii de parcare destinate hotelurilor, fast🅿️ark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport Tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul anilor, compania noastra a furnizat si a pus in functiune numeroase proiecte ce integreaza ecosistemul fastPark in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca (Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni,Mangalia, Focsani, Iasi [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii despre sistemele de parcare pentru hoteluri?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Română