Noduri de Transport si Aeroporturi

 Noduri de Transport & Aeroporturi

Solutii de parcare profitabile pentru aeroporturi internationale si regionale

Mediile cu un tranzit foarte ridicat, cum sunt aeroporturile, necesita sisteme bine organizate si eficiente pentru a obtine o rentabilitate ridicata a investitiei si pentru a le oferi calatorilor experienta deplasarilor fara probleme, indiferent de destinatie. Peste 100 de aeroporturi din intreaga lume se bazeaza deja pe experienta pe termen lung a echipamentelor HUB pentru a-si creste veniturile din parcari.

Ce putem face pentru dvs.?
Parcarile aeroporturilor sunt active strategice in generarea de venituri

Prin implementarea unor solutii personalizate care sa optimizeze capacitatea si eficienta parcarilor, aeroporturile pot beneficia de profitabilitatea acestor spatii prin incasarea rapida, simpla si eficienta a tarifelor de parcare.

Adoptati tehnologii de varf pentru parcare, optimizandu-va astfel investitia: fast🅿️ark si HUB ofera solutii software personalizate pentru a va ajuta sa obtineti rezultate rapide si pentru a asigura functionarea continua a sistemului, evitand problemele cu efectuarea platilor.

Oferiti calatorilor cea mai simpla experienta de parcare prin implementarea unei game largi de integrari terte perfecte, cum ar fi: parcare cu valet, functionalitati de pre-rezervare, sisteme de ghidare pentru parcare si surse de date externe.

Oferiti vizitatorilor o experienta de parcare fara probleme, utilizand un set complet de configuratii touchless si ticketless (fara atingere si fara bilet). Datorita combinatiei noastre de tehnologii de proximitate si hands-free, care nu necesita interactiunea tactila, puteti transforma parcarea intr-un mediu digital, mai sigur!

Mai mult...
Folositi un sistem de ghidare pentru parcare si pentru o strategie dinamica de preturi

Controlati si imbunatatiti capacitatea de parcare. Combinati orele de deschidere a parcarii cu tarifele diferite pentru a defini tarife variabile, a ghida soferii fara probleme si a valorifica perioadele cu trafic de varf. Puteti imbunatati zonele strategice ale parcarii prin evaluarea diferitelor tarife de parcare, pe baza tarifului perceput pe spatiul de parcare.

Solutia software HUB oferita de fast🅿️ark permite analize avansate si raportare rapida: raportarea in timp real, ad-hoc, starea curenta si analiza datelor operationale – cum ar fi monitorizarea gradului de ocupare, defalcarea gradului de ocupare pe clienti lunari, clienti in tranzit, clienti comerciali si altii – pot fi accesate oricand si oriunde, permitand o mai mare eficienta operationala.

Gestionati eficient si usor parcarea angajatilor: prin aplicatia mobila UPPARK puteti facilita accesul si controlul acolo unde angajatii aeroportului isi parcheaza masina, imbunatatind gestionarea ocuparii unitatii dvs. de parcare.

... si in plus
Reglementati accesul la parcare pentru autovehicule si alte mijloace de transport

Sistemul de transport terestru permite administratiei aeroportului sa urmareasca, sa gestioneze si sa factureze companiile din afara aeroportului pentru utilizarea proprietatii lor.

La fast🅿️ark dezvoltam, instalam si oferim servicii post-vanzare pentru solutii de parcare inteligente integrate, cu valoare adaugata. Inainte, in timpul dezvoltarii si dupa vanzare, va puteti baza pe noi si pe echipele de service care vor personaliza proiectul in functie de cerintele dvs., pe intregul ciclu de viata al sistemului parcare.

Peste 100 de aeroporturi din intreaga lume se bazeaza pe solutiile HUB pentru a adopta un sistem de parcare profitabil, eficient si de incredere.
Studiu de caz

“Am ales HUB pentru a reinnoi unitatea de parcare a hotelului, aducand-o la potentialul sau optim, si pentru a asigura calatorilor nostri cea mai convenabila optiune pentru nevoile lor de deplasare. Exista mai multi factori care fac administrarea spatiilor de parcare extrem de efcienta si flexibila: simplitatea in utilizare si monitorizare, suportul impecabil 24/7, precum si integrarea cu tehnologia LPR. Este ca si cum am adauga inca o stea hotelului nostru!”

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru solutii de parcare destinate nodurilor intermodale si aeroporturilor, fast🅿️ark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport Tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul anilor, compania noastra a furnizat si a pus in functiune numeroase proiecte ce integreaza ecosistemul fastPark in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca (Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni,Mangalia, Focsani, Iasi [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii despre sistemele de parcare pentru aeroporturi?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Română