Universitati si Campusuri

 Universitati & Campusuri

Solutii flexibile si simple de parcare pentru institutiile de invatamant

Parcarile din incintele universitatilor, colegiilor sau campusurilor universitare sunt spatii cu un volum de ocupare semnificativ in zilele noastre, in special pe durata derularii anului universitar. Atat personalul profesoral, cat si studentii si vizitatorii sunt interesati de un acces flexibil, rapid si usor la parcare, folosind solutii convenabile contactless sau hands-free. Parcarea este acum o facilitate necesara.

Ce putem face pentru dvs.?

Aflati cum sa optimizati operatiunile si sa usurati experienta de parcare

Prin intermediul tehnologiilor inovatoare pe care le promoveaza si a sistemelor inteligente, provenite de la unii dintre cei mai importanti producatori mondiali din industrie, fast🅿️ark furnizeaza solutii pentru amenajarea, dotarea si administrarea parcarilor. Mai mult, implementarea soluției noastre de smart parking in infrastructura dvs. simplifica semnificativ gasirea unui loc de parcare si achitarea taxei aferente.

Solutiile intuitive si eficiente, fiabilitatea si usurinta in utilizare reprezinta o parte esentiala a activitatii noastre. Simplitatea este misiunea noastra prin oferirea tuturor metodelor de plata cum ar fi monede si bancnote, card bancar sau aplicatia mobila UPPARK Parking App

Parcarea din incinta universitatilor poate fi o sursa de venit suplimentara, indiferent de dimensiunea unitatatii. Pentru aceasta va putem ajuta sa faceti ca spatiul de parcare sa contribuie in mod util la bugetul institutiei de invatamant.

Utilizarea ultimelor tehnologii, sisteme si aplicatii software in materie de parcari permit ajustarea politicilor locale privind parcarea, datorita flexibilitatii solutiilor (tarife speciale sau abonamente pentru angajatii unitatii de invatamant, schimbarea rapida a politici de preturi si regulament etc.).

Mai mult...

Obtineti un nivel ridicat de securitate a parcarii

Solutiile noastre asigura controlul maxim asupra vehiculelor care intra/ies. Parcarea este la dispozitia studentilor, personalului institutiei si vizitatorilor si poate fi gestionata cu usurinta, datorita sistemului de monitorizare a placutelor de inmatriculare.

Va puteti baza pe interfete usor de utilizat, fiabile, care nu necesita interactiune tactila, venind astfel in intampinarea eforturilor crescute de igiena in mediile cu trafic ridicat. Platile contactless si mediile de acces tap-and-wave pot fi integrate cu usurință in cadrul sistemului dvs. de parcare.

Produsele si serviciile de calitate, durabile si de incredere sunt rezultatul celor 100 de ani de know-how ai companiei HUB Parking Technology in aceasta industrie. Soferii se pot baza pe solutiile software si hardware de incredere, pentru o experienta de parcare fara probleme.

... si in plus

Gestionati spatiile de parcare fara batai de cap

Sistemul Facility Management permite o monitorizare precisa a parcarii pentru a asigura utilizarea adecvata in functie de impartirea pe zone, precum si o raportare avansata, pentru a colecta informatii relevante care sa vina in sprijinul analizei statistice si a planificarii viitoarelor operatiuni de parcare.

Echipa noastra de service bine instruita si cu o experinta dovedita asigura intretinerea preventiva regulata si raspunde rapid pentru diagnosticarea si rezolvarea problemelor. Serviciul de asistenta local 24/7 asigura o functionare optima in fiecare zi.

Soluțiile HUB sunt concepute pentru a fi integrate cu usurinta in sistemele de management sau in aplicatiile existente pentru a supraveghea eficient intrarea/iesirea vehiculelor. Puteti integra fara efort sistemul de permise pentru studenti cu software-ul de management al parcarii de la HUB, pentru ca personalul parcarii sa administreze eficient fluxurile de masini si sa imbunatateasca serviciul pentru clienti.

Din ce in ce mai multe institutii de invatamant din intreaga lume adopta solutiile HUB pentru a imbunatati operațiunile si experienta de parcare pentru studenti si personalul educational.
Studiu de caz

HUB s-a interconectat cu sistemul de permise pentru studenti „Pay-As-You-Go”, astfel ca taxele de parcare sunt acum percepute prin acest card, iar chitanta e trimisa catre student prin e-mail. Iar vizitatorii pot accesa, de asemenea, zonele de parcare dupa orele de program si in anumite perioade de utilizare de varf, cu sistemul de cod de bare HUB Parking.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru solutii de parcare destinate arenelor sportive, stadioanelor si parcurilor tematice, fast🅿️ark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport Tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul anilor, compania noastra a furnizat si a pus in functiune numeroase proiecte ce integreaza ecosistemul fastPark in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca (Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni,Mangalia, Focsani, Iasi [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

Pe aceeasi tema

Doriti informatii despre sistemele de parcare pentru universitati si campusuri?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Română