Parcometre cu functie de plata suprataxa emisii

Flowbird Urban Intelligence a lansat parcometre cu tehnologie digitala care permite autoritatilor locale sa perceapa suprataxe pentru autovehiculele care depasesc limitele acceptate de dioxid de carbon si poluanti diesel.
Noul sistem poate fi folosit pentru a genera o taxa separata pentru autoturismele care depasesc limitele de poluare prin folosirea datelor referitoare la cifrele oficiale ale guvernului legate de emisiile masinilor. Sistemul digital este incarcat in terminalele multiservices alimentate de energie solara si le ofera autoritatilor modalitati suplimentare pentru incurajarea reducerii emisiilor de carbon si utilizarii transportului public in zonele urbane aglomerate.

,,Abilitatea de a aplica o suprataxa prin intermediul parcometrelor Flowbird le permite autoritatilor publice sa adauge o noua dimensiune  strategiilor urbane de mediu dezvoltate pentru a incuraja adoptarea tehnologiilor automobilistice cu o mai mica cantitate de emisii de carbon. ‘’ a declarat David Lloyd, Regional Marketing Manager al Flowbird.

In momentul in care un conducator auto introduce numarul de inmatriculare prin intermediul tastaturii parcometrului, informatiile despre autovehicule sunt in mod automat corelate cu cele ale DVLA (Driver and Vehicle Licensing Agency – institutia responsabila pentru mentinerea unei baze de date cu soferii si autoturismele acestora) pentru a identifica tipul combustibilului si nivelul de dioxid de carbon, iar orice suprataxa va fi aplicata si achitata alaturi de tariful pentru parcare.

Parcometrele cu acesta tehnologie digitala incorporata afiseaza  diferite taxe pentru parcare si emisii de carbon, dar ambele pot fi configurate de la distanta prin intermediul back-office-ului de tip cloud.

Noul sistem, compatibil  cu platformele de plata mobile, face parte dintr-o gama de servicii digitale dezvoltate de Flowbird. Acest portofoliu include si modulul Park&Breathe, care monitorizeaza si raporteaza de la distanta nivelul de poluare al aerului.

fast🅿️ark reprezinta in Romania compania Flowbird, liderul mondial in  managementul parcarilor si in ticketingul pentru transportul in comun. Compania este alcatuita din asocierea companiilor Parkeon (Franta) si Cale (Suedia) si joaca un rol important in domeniul mobilitatii urbane.

Produse

Flowbird Strada PAL   Terminal multiservices pentru parcare on-street si off-street
Brosura
Specificatii tehnice

Flowbird Strada Evolution   Terminal pentru parcarea on-street
Brosura
Specificatii tehnice
Prezentare video

Flowbird Street Smart   Terminal pentru parcare on-street si informare turistica
Specificatii tehnice

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Doresti mai multe informatii despre parcometrele Flowbird?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română