Parcometre stradale cu senzori de poluare

Parcometre stradale dezvoltate de Flowbird - cu senzori de poluare, care accepta toate modalitatile de plata si pot fi alimentate cu energie solara.

Poluarea și zgomotul din zonele urbane reprezintă un atac asupra calitatii vietii si a sanatatii. Calitatea aerului si bunastarea orasului apar acum ca teme mobilizatoare fiind o problema majora pentru comunitati.

O modalitate de reducere a CO2 este de implementare a sistemelor smart parking. Smart parking defineste un ecosistem care integreaza senzori, dispozitive de monitorizare, echipamente de plata, sisteme automate, aplicatii software, infrastructura IT&comunicatii si care furnizeaza in timp real, informatii relevante provenite de la parcarile on-street, de la parcarile off-street, informatii despre mijloacele de transport alternative.

Echipamente de inalta calitate, fiabilitate si durabile

Pentru zona de on-street parcometrele autonome energetic dezvoltate de Flowbird, au integrate senzori de poluare Park-Breathe.

Tehnologia Park-Breathe power ofera municipalitatilor si operatorilor privati informatii despre nivelul poluarii din zona in care este montat parcometrul. Solutia permite cartografierea indicilor si adaptarea planurilor de mobilitate urbana.

Fiabilitatea datelor transmise face posibilă răspunderea într-un mod relevant și tangibil la orice reclamație și, mai presus de toate, luarea în considerare a unor noi servicii pentru locuitorii orașelor, cum ar fi prevenirea si informarea.

Park – Breathe este o solutie economica cu investitii limitate si controlate care se bazeaza pe utilizarea marcajelor existente pentru a crea o retea interconectata de senzori de zgomot si poluare.

Avantaje:

  • Monitorizare constanta a orasului;
  • Acces la echipamente fiabile;
  • Identificarea rapida a cauzelor depasirii limitelor de noxe si implementarea actiunilor;
  • Informarea si asigurarea populatiei pe baza rapoartelor personalizate;
  • Modul detasabil si usor de instalat.

Caracteristici tehnice:

  • Conexiune la sursa de alimentare a terminalului;
  • Alimentare 12V DC;
  • Comunicare cu terminalul prin canalele existente;
  • Mentenanta anuala daca nivelul de Co2 este ridicat
Servicii complete, Proiecte la cheie

Echipa noastra ofera consultantastudii de fezabilitate, studii de trafic si asistenta in stabilirea solutiilor de parcari potrivite pentru a raspunde nevoilor de mobilitate specifice fiecarei institutii sau companii. De asemenea, asigura proiectareainstalarea si mentenanta parcarilor on-street.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului , Flowbird a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcarilor on-street, dintre care putem enumera: New York(14.467 echipamente), Paris (7.830), Chicago (4.478), Roma (2.485), Amsterdam, Madrid, Varsovia (1.690), Milano, Bruxelles, Stockolm, Strasbourg, Praga (803), Moscova, Melbourne, Cracovia (471), Dublin, Oslo, Budapesta (207). In Romania, au ales sa instaleze parcometre Flowbird orase importante, precum:  Cluj-Napoca , CampinaCraiovaBuzau, GheorgheniMangalia, Alexandria, Alba-Iulia, Zalau si Brasov.

Pe aceeasi tema
Echipamente

Park – Breathe – senzor de poluare
Brosura
Prezentare video Park – Breathe
Canal YouTube Flowbird

Flowbird Strada PAL  Terminal multiservices pentru parcare on-street si off-street
Brosura
Specificatii tehnice

Flowbird Strada Evolution   Terminal pentru parcarea on-street
Brosura
Specificatii tehnice
Prezentare video

Flowbird Street Smart   Terminal pentru parcare on-street si informare turistica
Specificatii tehnice

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Doresti mai multe informatii despre parcometrele Flowbird?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română