Sisteme pentru parcari
on-street si off-street

Sistemele pentru parcari reprezinta un diferentiator important, care te poate plasa inaintea competitorilor tai datorita experientei pe care clientii o au cu acestea.

Experienta clientului este vitala pentru buna functionare a oricarei companii, de aceea este necesar sa acordam atentie tuturor aspectelor care contribuie la crearea acesteia. O componenta importanta este reprezentata de sistemele pentru parcari. In cazul in care functioneaza corespunzator, acestea contribuie la o experienta placuta a clientului, insa exista situatii in care calitatea echipamentelor este sacrificata in favoarea costului. Acestea genereaza frustrarea utilizatorilor si se traduce in pierderea clientilor si, implicit, in scaderea profitului.

De asemenea, exista cazuri in care, din cauza lipsei parcarilor si a sistemelor pentru parcari, clientii pot alege un alt furnizor pentru satisfarea nevoilor si cerintelor acestora.

De exemplu, un conducator poate alege un centru comercial cu sisteme pentru parcare in defavoarea unuia in care nu exista echipamente de control access auto, care nu ii ofera siguranta.

O alta problema cu care se confrunta multi conducatori este nesemnalizarea numarului de locuri libere si a zonelor in care se afla, ceea ce ii obliga sa consume mai mult timp si combustibil. Acest lucru se poate rezolva cu alegerea unui sistem de afisare cu o harta a parcarii pentru a le oferi posibilitatea de a vedea cate locuri libere sunt si unde se afla acestea.

Pentru a evita astfel de circumstante, este esentiala identificarea corecta a nevoilor si propunerea de solutii care sa le rezolve eficient.

Activitatea companiei noastre este dictata, in primul rand, de nevoile si cerintele clientilor nostri, carora le oferim experienta si expertiza specialistilor nostri, alaturi de echipamente de calitate provenite de la furnizori de top. Astfel ne asiguram ca atat clientii nostri, cat si clientii clientilor nostri sunt multumiti de solutiile oferite.

Municipiul Cluj-Napoca este unul dintre clientii nostri, care pune la dispozitia cetatenilor si turistilor sisteme pentru parcari on-street (retea de 100 de parcometre interconectate) si off-street (dotarea ceor doua parcari cu bariere, camera LPR si parcometre) . Acestia le utilizeaza cu succes si sunt multumiti de echipamente, deoarece folosesc tehnologii de ultima generatie si permit plata prin intermediul aplicatiei mobile UPPARK.

Si alte orase urmeaza exemplul municipiului Cluj-Napoca (Craiova, Focsani) si investesc in sisteme pentru parcari pentru a genera, printre altele, venit suplimentar pentru comunitate, dar si pentru a imbunatati experienta conducatorilor auto.

Compania noastra ofera intreaga gama de sisteme pentru parcari on-street si off-street:

In plus, prin intermediul celorlalte membre ale AVITECH Group, puteti beneficia de proiectarea, integrarea, instalarea, punerea in functiune si mentenanta sistemelor  de securitate, siguranta, automatizari, audio-video, IT&C.

Produse

FLOWBIRD StradaPAL   Terminal multiservices pentru parcare on-street si off-street
Brosura
Specificatii tehnice

FLOWBIRD Strada Evolution   Terminal pentru parcarea on-street
Brosura
Specificatii tehnice
Prezentare video

FLOWBIRD StreetSmart   Terminal pentru parcare on-street si informare turistica
Specificatii tehnice

HUB Jupiter LE  Statie de intrare
Specificatii tehnice

HUB Jupiter LS   Statie de intrare
Specificatii tehnice

HUB Jupiter LX   Statie de iesire
Specificatii tehnice

HUB Jupiter APS   Automat de plata care accepta plati electronice, cu monede, bancnote si vouchere
Specificatii tehnice

HUB Jupiter APC   Automat de plata
Specificatii tehnice

UPPARK   Aplicatie software mobila pentru gasirea locurilor de parcare si plata parcarii
website UPPARK

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Doresti oferta pentru gama completa de sisteme pentru parcari on-street si off-street?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română