Date financiare ale companiei fastPark | 2020

fastPark a inregistrat in 2019 o cifra de afaceri de 69,210 €.

Compania fastPark a fost infiintata in martie 2019 ca raspuns la nevoia pietei din Romania de a beneficia de sisteme integrate de parcari. Desi infiintata de curand, datorita experientei si si competentelor specialistilor nostri, fastPark a inregistrat o cifra de afaceri de 69,210 €.

Pe parcursul acestui an, echipa noastra a derulat proiecte de amenajare si dotare parcari pentru orase din diferite regiuni ale tarii: Cluj-Napoca (100 de parcometre Flowbird Strada Evolution interconectate, 2 parcari off-street), Craiova (14 parcometre Flowbird Strada Evolution), Focsani (Bebarmatic kit parcare off-street). De asemenea, specialistii fastPark au castigat licitatia publica pentru furnizarea unui sistem integrat de automate electronice pentru eliberare tichete de parcare pentru municipiul Buzau, care va fi implementat in luna martie a anului curent.

In aceasta perioada, pentru a furniza solutii tehnologice de calitate compania noastra a dezvoltat parteneriate cu furnizori de top din domeniu: Axis, Automatic Systems, Bebarmatic, Bosch, Clevercity, Flowbird, Fujitsu, HUB Parking Technology, Magnetic Autocontrol, Multiguide, UPPARK.  In plus, in acest interval de timp, fastPark devenit membra a Asociatiei Romane pentru Smart City, principala autoritate a industriei Smart City din Romania.

Pentru aceste realizari multumim echipei de profesionisti, partenerilor si tuturor colaboratorilor care ne-au fost alaturi si care ne vor sustine in continuare cresterea.

In 2020 ne propunem sa imbunatatim calitatea solutiilor si serviciilor oferite astfel incat sa devenim prima alegere ca furnizor de tehnologii integrate pentru parcarile din Romania.

Doresti mai multe informatii despre solutiile oferite de compania noastra?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română