Sistem integrat de automate de parcare

Compania noastra va furniza, va pune in functiune si va asigura mentenanta unui sistem integrat de automate electronice pentru parcare in Buzau.

fastPark a castigat licitatia publica Ā care are ca obiect al contractului furnizarea unui sistem integrat de automate electronice pentru eliberare tichete de parcare in municipiul Buzau.

In cadrul proiectului vor fi instalate si puse in functiune 8 parcometre (Flowbird Strada Evolution) independente din punct de vedere energetic, ce vor putea fi monitorizate si controlate prin intermediul unui sistem de administrare. In plus, echipa de specialisti va realiza si mentenanta si instruirea beneficiarului.

Obiectivul general al proiectului vizeaza promovarea mobilitatii urbane durabile si cresterea calitatii vietii pentru cetatenii Municipiului Buzau, prin implementarea unui sistem de management al parcarilor publice.

Echipamente de top, Proiecte la cheie

SistemulĀ  vaĀ  asiguraĀ  monitorizareaĀ  siĀ  gestionareaĀ  centralizataĀ  aĀ  spatiilorĀ  de parcare publica cu plata, urmarirea starii de ocupare a acestor spatii, precum si asigurareaĀ  siĀ  impunereaĀ  respectariiĀ  regulilorĀ  deĀ  parcareĀ  regulamentara,Ā  prin aplicarea sanctiunilor corespunzatoare.

De asemenea, sistemul va reprezenta un instrument util de obtinere de statistici asupra gradului de ocupare a locurilor de parcare cu plata, in functie de diferite criteriiĀ  (ora,Ā  zi,Ā  anotimpĀ  etc.),Ā  prinĀ  aceastaĀ  permitandĀ  eficientizareaĀ  sistemului, stabilirea unor tarife de plata corelate cu cererea si diferentiate pe zone, aplicarea de politici de parcare care sa contribuie la realizarea obiectivelor mobilitatii urbane durabile.

In plus, iti permite estimarea necesarului de suplimentare a locurilor de parcare cu plata existente,Ā  posibilitatea de interventie rapida si sanctionare a parcarilor ilegale pe domeniul public sau fara efectuarea platii tarifului corespunzator, in cazul utilizarii parcarilor amenajate.

AutomatulĀ  electronicĀ  pentruĀ  ticheteĀ  deĀ  parcareĀ  functioneazaĀ  cuĀ  monede, bancnote, cardĀ  bancarĀ  tipĀ  contactlessĀ  siĀ  esteĀ  dotatĀ  cuĀ  unĀ  modemĀ  pentru comunicatiile wireless cu centrul de comanda (sistem de administrare).

Echipamente

Flowbird Strada Evolution Ā Ā Terminal pentru parcarea on-street
Brosura
Specificatii tehnice
Prezentare video

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Doresti mai multe informatii despre parcometrele Flowbird?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
RomĆ¢nă