Integrated parking machines system

Compania noastra va furniza, va pune in functiune si va asigura mentenanta unui sistem integrat de automate electronice pentru parcare in Buzau.

fastPark a castigat licitatia publica  care are ca obiect al contractului furnizarea unui sistem integrat de automate electronice pentru eliberare tichete de parcare in municipiul Buzau.

In cadrul proiectului vor fi instalate si puse in functiune 8 parking meters (Flowbird Strada Evolution) independente din punct de vedere energetic, ce vor putea fi monitorizate si controlate prin intermediul unui sistem de administrare. In plus, echipa de specialisti va realiza si mentenanta si instruirea beneficiarului.

Obiectivul general al proiectului vizeaza promovarea mobilitatii urbane durabile si cresterea calitatii vietii pentru cetatenii Municipiului Buzau, prin implementarea unui sistem de management al parcarilor publice.

Echipamente de top, Proiecte la cheie

Sistemul  va  asigura  monitorizarea  si  gestionarea  centralizata  a  spatiilor  de parcare publica cu plata, urmarirea starii de ocupare a acestor spatii, precum si asigurarea  si  impunerea  respectarii  regulilor  de  parcare  regulamentara,  prin aplicarea sanctiunilor corespunzatoare.

De asemenea, sistemul va reprezenta un instrument util de obtinere de statistici asupra gradului de ocupare a locurilor de parcare cu plata, in functie de diferite criterii  (ora,  zi,  anotimp  etc.),  prin  aceasta  permitand  eficientizarea  sistemului, stabilirea unor tarife de plata corelate cu cererea si diferentiate pe zone, aplicarea de politici de parcare care sa contribuie la realizarea obiectivelor mobilitatii urbane durabile.

In plus, iti permite estimarea necesarului de suplimentare a locurilor de parcare cu plata existente,  posibilitatea de interventie rapida si sanctionare a parcarilor ilegale pe domeniul public sau fara efectuarea platii tarifului corespunzator, in cazul utilizarii parcarilor amenajate.

Automatul  electronic  pentru  tichete  de  parcare  functioneaza  cu  monede, bancnote, card  bancar  tip  contactless  si  este  dotat  cu  un  modem  pentru comunicatiile wireless cu centrul de comanda (sistem de administrare).

Equipments

Flowbird Strada Evolution   On-street parking terminal
Brochure
Technical specifications
Video presentation

On the same topic

Last news

Want more information about Flowbird parking meters?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English