Bariere pentru parcari cu trafic intens

fast🅿️ark ofera bariere pentru parcari cu trafic intens, Parking Pro de la Magnetic, caracterizate de timpi scurti de deschidere, costuri mici de operare.

Compania germana Magnetic AutoControl Gmbh este unul dintre cei mai important producatori de sisteme de acces, cu o experienta de peste 60 de ani timp in care a realizat peste 10.000 de implementari. Compania este membra a grupului Italian FAAC a carei prezenta globala este capabila sa deserveasca orice tip de cerinta, asigurand in acelasi timp productia de echipamente high-end.

fast🅿️ark  este reprezentantul Magnetic AutoControl Gmbh in Romania.

Echipamente de inalta calitate, fiabilitate si durabile

Intr-o parcare multietajata sau intr-una subterana, barierele Parking Pro de la Magnetic reprezinta solutia ideala de control acces auto datorita configuratiei si setarilor de securitate.

Parking Pro este solutia nr 1. pentru operatorii parcarilor multietajate datorita timpilor scurti de deschidere, costurilor mici de operare, manevrarii facile si a fiabilitatii extraordinare.

Cu o tehnologie inovativa, unitatea de actionare MHTM™ functioneaza fara mentenanta, silentios si eficient din punct de vedere energetic.

Securitate ridicata – Toate barierele de la Magnetic au o declaratie de conformitate care respecta Machinery Directive si o declaratie de performanta in acord cu EU’s Construction Products Regulation asa incat operatorii sunt intotdeauna in siguranta.

Caracteristici:

 • Detectie fiabila a vehiculelor asezate unul in spatele celuilalt, fara a pastra distanta corespunzatoare
 • Consum redus pentru functionare economica
 • Accesibilitate optima pentru mentenanta facila
 • Proiectate pentru 10 milioane de cicluri de deschidere si inchidere

Specificatii tehnice:

 • Lungime maxima – 3.5 m
 • Timp de deschidere / inchidere – 1.3 s
 • Consum maxim – 95 W
 • Tehnologie – MHTM™
 • Voltaj – 85-264 VAC, 50/60 Hz
 • Dimensiuni carcasa – 315 x 360 x 915 mm
 • Temperaturi de functionare – 30 to +55 °C
 • Greutate – 40 kg
 • Pret de pornire de la: 2590 euro.

Solicita oferta pentru bariera Magnetic Parking Pro

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru sistemele de acces auto produse de Magnetic AutoControl Gmbh, fast🅿️ark membra a grupului AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta in alegerea celei mai potrivite solutii, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Mentenanta si Suport tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de acces auto cu alte sisteme si instalatii ale cladirilorSupraveghere Video, Detectie Efractie, Protectie Perimetrala, Sistemele Integrate de Securitate  (PSIM), Detectie Incendiu, BMS, Sisteme pentru parcari.

Lucrari de referinta

Barierele Magnetic AutoControl sunt instalate in Romania in diverse locatii pentru diferite aplicatii: [Magnetic Parking Pro] Cluj Napoca-Primaverii 8 Cluj Napoca-Primaverii 20 , Cluj Napoca-Mogosoaia 9, Bucuresti- Bulevardul Decebal, [Magnetic Access-L] Cluj Napoca- Eco Garden, [Magnetic Access Pro-H] Dudestii Noi/ Petresti- FM Logistics.

Pe aceeasi tema
Echipamente

MAGNETIC Parking Pro   Bariere pentru parcari cu trafic intens
Specificatii tehnice

Unde le utilizam

Parcari multietajate

Parcari subterane

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Ultimele noutati

Doresti mai multe informatii despre barierele pentru parcari cu trafic intens?

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română