Magnetic Access XL2 – Bariera Ideala pentru Intrarile Intreprinderilor sau Depozitelor Dvs.

Tineti poarta deschisa, bariera inchisa si persoanele neautorizate afara!

Bariera automata Access XL2 de la Magnetic depaseste inconvenientul portilor deschise pe toata durata zilei, la intrarile unor locatii precum intreprinderile, depozitele sau centrele logistice, unitatile portuare si de transport de marfa. De fapt, portile care controleaza accesul in aceste unitati sunt, in general, inchise doar noaptea, pentru ca ziua trebuie sa permita o desfasurare fluida a activitatilor de incarcare, descarcare si manipulare a marfurilor.

Datorita vitezei mari de deschidere si inchidere, bariera Access XL2 permite vehiculelor un acces rapid. Iar cu grilajul optional de securitate sau cu optiunea pentru prevenirea trecerii peste bariera (la care gardul poate ajunge pana la 180 cm inaltime), vehiculele sau persoanele neautorizate sunt tinute in afara perimetrului, mai ales in timpul zilei.

Permite trecerea rapida a vehiculelor foarte mari

Cu o lungime a bratului barierei de pana la 8,5 m si grilaj de securitate optional, cu prevenirea trecerii peste, Access XL2 este solutia ideala pentru intrarile extra-late sau cu mai multe benzi ale companiilor de distributie de marfa, ale intreprinderilor sau ale incintelor si zonelor portuare, accesate in orice moment de vehicule grele si voluminoase. Timpii de deschidere si de inchidere pot fi reglati individual (pe trei niveluri) la 6, 8 sau 10 secunde, independent unul de altul.

Aprobate de pietoni

Atunci cand este selectat timpul de inchidere lenta sau medie – odata ce echipamentul de siguranta impus de lege a fost instalat –, bariera Access XL2 este omologata pentru utilizarea in orice medii in care nu exista restrictii sau reglementari de deplasare libera a persoanelor, din motive structurale.

Intervale reglabile de inchidere/deschidere

Timpii de deschidere si de inchidere pot fi reglati individual (pe trei niveluri) la 6, 8 sau 10 secunde, independent unul de altul.

Uneori, valorile scazute sau ridicate sunt un plus

Cu un consum redus de energie (max. 17 W) si un interval utilizare in conditii meteo cu temperaturi de la -30 la +55 °C, bariera Access XL2 poate fi instalata oriunde.
Grilajul (gardul) cu protectie impotriva trecerii peste poate avea doua inaltimi – de 1,30 sau 1,80 m – la o lungime a bratului de pana la 6 m.
Culoarea standard este orange (RAL 2000), iar bratul barierei poate fi iluminat LED (rosu/verde).
Sistemul de control al Access XL2 ofera o gama larga de functii si numeroase posibilitati de extindere prin utilizarea modulelor plug-in. Toate input-urile si output-urile poti fi configurate de catre utilizator.

Specificatii tehnice Access XL2
Lungime brat Max. 8,5 m
Timp inchidere/deschidere 6,0 s
Consum Max. 17 W
Tehnologie unitate de comanda MHTM MicroDrive
Voltaj 85-264 VAC, 50/60 Hz
Ciclu de operare 100%
Dimensiuni carcasa 435 x 360 x 1164 mm
Factor de protectie IP 54
Interval temperatura -30 to +55 °C
Masa 105 kg
Functii Access XL2
Culoare standard RAL 2000
Brat VarioBoom 6,0 s
Sistem de control MGC Pro
Detector integrat cu 2 canale pentru bucle de inductie Standard
Extinderea modulara a sistemului de control Extensibil
Atribuire variabila I/O Standard
Nr. Input-uri digitale 8
Nr. Relee/output-uri digitale 6/4
Input pentru lumina de siguranta a barierei Standard
Viteza selectabila de inchidere Standard
Viteza selectabila de deschidere Standard
Calitate premium si fiabilitate “Made in Germany” 

Gama producatorului german Magnetic consta din numeroase tipuri de bariere de acces pentru vehicule, acestea putand fi adaptate optim cerintelor clientilor in termeni de lungime a bratului, viteza de deschidere, functionalitate si accesorii.

Printre lucrurile pe care barierele Magnetic le au in comun se afla designul robust, usurinta intretinerii, tehnologia inovatoare si economica de actionare MHTM™ (Magnetic High Torque Motor) si, desigur, durata de viata extraordinara de pana la 10.000.000 de cicluri de deschidere si inchidere.

In incintele fabricilor, in parcari subterane si in numeroase alte aplicatii, Magnetic ofera solutii complete pentru optimizarea costurilor. Numeroasele variante permit adaptarea individuala a barierelor de acces la cerintele dvs.

Pe langa designul ergonomic (pentru care au primit premii si distinctii, precum “German Design Award” si prestigiosul “reddot Design Award“), barierele impresioneaza in principal prin nivelul lor ridicat de functionalitate si prin constructia lor bine gandita si robusta. De asemenea, ofera o funcționare fara probleme si o intretinere simpla, iar in functie de model, sunt disponibile in diferite configuratii de brate de bariera.

Din 2012, compania Magnetic este membra a Grupului FAAC Technologies, unul dintre cei mai importanti jucatori internationali din domeniul automatizarii accesului, parcarilor si controlului accesului, atat in sectorul rezidential, cat si in cel industrial.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Echipa noastra ofera consultantastudii de fezabilitate, studii de trafic si asistenta in stabilirea solutiilor de parcari potrivite pentru a raspunde nevoilor de mobilitate specifice fiecarei institutii sau companii. De asemenea, asigura proiectareainstalarea si mentenanta parcarilor on-street.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcarilor off-street in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bulevardul Decebal Bucuresti, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9Primaverii 8,Primaverii 20 , Focsani, [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu.

Pe aceeasi tema
Echipamente
Unde le utilizam

Parcari off-street
Parcari on-street

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Ultimele noutati

Doriti mai multe informatii despre barierele Magnetic?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română