Ticketless Parking, Urmatorul Pas in Managementul Parcarilor

Operatorii de parcari pot atinge un potential considerabil de economii odata cu trecerea la parcarea de tipul ticketless. Dotarea exclusiva a unei parcari cu tehnologie ticketless elimina nevoia instalarii echipamentelor automate de banda la intrare si iesire pentru emiterea si colectarea tichetelor, precum si a unui sistem costisitor cu puncte de vanzare. De asemenea, costurile de functionare sunt reduse, intrucat nu sunt necesare tichete, iar costurile de service si suport pentru dispozitivele corespunzatoare sunt eliminate. Parcarea ticketless este mai eficienta din punctul de vedere al resurselor, intr-o perioada in care aspectele ce tin de mediu si de economia de energie au un rol tot mai important.

Transformati parcarea intr-o zona digitalizata

Digitalizarea a schimbat modul de interactiune cu produsele si serviciile, precum si asteptarile clientilor. Acum puteti oferi vizitatorilor dvs. o experienta de parcare perfecta, datorita unui set cuprinzator de solutii ticketless (fara bilet) si eficientei operatiunilor ce economisesc timp si resurse.

Pur si simplu intrerupeti ciclul utilizarii tichetelor de hartie prin modernizarea sistemului de parcare existent cu solutii ticketles, precum plati online, pre-rezervare si optimizarea fluxurilor de masini. Mai exact, asigurati clientilor dvs. intrarea si iesirea din parcare fara probleme, economisind timpul de asteptare pe banda si maximizand tranzactiile.

Cresteti confortul clientilor si eficienta parcarii

Concret, utilizatorul unei astfel de parcari beneficiaza de un castig considerabil in termeni de confort: intrarea si iesirea sunt accelerate considerabil, ceea ce inseamna timpi redusi de asteptare in fata barierei chiar si în perioadele de varf. De asemenea, nu mai trebuie sa aiba grija tichetului – pierderea lui nu mai este posibila.

Daca inregistrarea parcarii este complet transformata in plata online, clientii economisesc si timpul petrecut cu deplasarea la automatul de plata. Pentru operator, acest lucru elimina necesitatea gestionarii de numerar, care poate fi costisitoare si consumatoare de timp. Prin urmare, atat cei ce parcheaza pe termen scurt, cat si cei interesati de parcarea pe termen lung vor beneficia semnificativ de trecerea la parcarea de tipul ticketless.

Ce este parcarea ticketless?

Sistemul de parcare fara tichet este o solutie de parcare ingenioasa ce elimina utilizarea tichetelor fizice de hartie. In schimb, pentru acces si plata sunt folosite module digitale. Acest fabulos sistem de parcare ticketless elimina nevoia de echipamente hardware. In acest fel sunt reduse costurile de operare, se rezolva problema tichetelor pierdute si se imbunatateste fluxul de trafic.

Aceasta solutie de parcare inteligenta identifica numarul de inmatriculare al vehiculului cu o camera LPR (License Plate Recognition) atunci cand aceasta intra in incinta. Astfel, deschide automat bariera, iar clientul isi parcheaza vehiculul. La plecare trebuie sa plateasca pentru sederea sa. In plus, clientii parcarii au o varietate de metode de a-si achita taxa de parcare. Sistemul de parcare ticketless este perfect pentru toate tipurile de parcari, fie ele mici sau mari.

Avantajele sistemelor de parcare ticketless pentru clienti

Usurinta si confort crescut
Clientii gasesc sistemele de parcare ticketless mult mai convenabile, deoarece nu trebuie sa astepte la coada la automatul de bilete pentru a obtine o chitanta. Astfel, au o interactiune minima cu sistemul de management al parcarii.

Intrari/iesiri mult mai usoare
Sistemul ticketless face procesul de intrare/iesire mai usor pentru clienti. Prin instalarea unui astfel de tip de soluție de parcare, puteti oferi clientilor dvs. o experientă convenabila de parcare. Bariera automata se deschide si nu mai pierdeți timp cu obtinerea unui tichet de hartie.

Confidentialitate
Clientii pot fi siguri ca informațiile lor personale sunt securizate, deoarece sistemul nu inregistreaza date personale. Singurele informatii captate de software sunt numerele de inmatriculare, taxa de parcare platita si pontajele de timp.

Plati online
Această solutie inovatoare de management al parcarii ofera diverse metode moderne de plata online. Clientii pot plati usor sederea lor in parcare printr-o aplicatie mobila. Totusi, pentru cei mai traditionalisti dintre noi va exista in continuare o statie de plata, ceea ce inseamna ca pot plati cu monede, carduri de credit/debit etc.

Avantajele sistemelor de parcare ticketless pentru operatorii de parcare

Cheltuieli reduse si venituri mai mari
Introducerea unui sistem ticketless reduce nevoia de echipamente hardware, economisind pentru administrator costul de achizitie al dispozitivelor si cheltuielile cu intretinerea lor. Astfel, prin costurile reduse de investitie, operatorii de parcari pot economisi bani. Mai mult, aceasta solutie minimizeaza costurile tichetelor de hartie, pe care le inlocuieste cu unele virtuale/electronice.

Personal redus in parcare
Fiind o solutie autonoma de management al parcarii, functioneaza fara personal de parcare sau cu mai putini oameni. In schimb, controleaza accesul la parcare prin diferite module digitale si printr-un software bazat pe cloud. De asemenea, sistemul ticketless poate funcționa 24/7/365 (zi si noapte).

Satisfactia clientilor
Parcarea ticketless este mai usor de gestionat. De asemenea, reduce traficul si cozile lungi, sporind astfel satisfactia clientilor, deoarece nu au de-a face cu echipamentele de parcare, cozile sau alte inconveniente. Acest lucru creste loialitatea si gradul de revenire al clientilor, sporind satisfactia generala.

Controlul parcarii de la distanta
Operatorul de parcare are controlul complet asupra parcarii, indiferent de locul in care se afla, deoarece poate gestiona rezervarea si platile de pe un computer sau de pe telefonul mobil. Controlul de la distanta permite, de asemenea, inchiderea sau deschiderea barierelor in caz de urgenta.

Solutia ticketless este RAPIDA

Solutiile HUB includ recunoasterea placutelor de inmatriculare (in doar 0,5 sec.), care serveste ca bilet virtual si ofera acces pre-platit, prevenind furtul de masini sau schimbarea tichetelor.

Statiile de intrare/iesire pot gestiona si alte tehnologii diferite pentru identificarea clientilor, cum ar fi sistemele de identificare cu frecventa radio de proximitate.

Mai mult, pentru a economisi timp, utilizatorii pot rezerva un loc de parcare in avans si il pot accesa prin App (aplicatie mobila), QR code sau Bluetooth (BLE), gratie tichetelor digitale.

Profitati de avantajele Platformei de Loialitate, ce recompenseaza achizitiile clientilor prin programe de reduceri pentru o validare rapida si precisa.

Solutia ticketless este SIGURA

Tehnologia HUB de recunoastere a placutelor de inmatriculare asociaza fiecare vehicul cu un ID digital unic. Pentru utilizator se evita riscul pierderii tichetului, iar pentru operatorul de parcare se elimina posibilitatea de frauda (permiterea parcarii gratuite).

Pentru o experienta usurata, solutia poate fi cuplata cu functiile Find My Car, ce ghideaza utilizatorul spre parcare si simplifica plata si iesirea, mai ales in parcarile de mari dimensiuni.

Solutia ticketless este EFICIENTA

Functionalitatea Pay-by-Plate permite cresterea eficientei. Tehnologia ii permite sferului accelerarea timpului de tranzactie (plata contactless dureaza doar 2 secunde!), pentru o iesire mai rapida din parcare.

Operatorul parcarii e scutit de gestionarea stocului de tichete de hartie si de gestionarea potentialelor probleme cu tichetele la statia de plata.

Un proces mai rapid de plata si de iesire creste in mod natural volumul tranzactiilor (tehnologia HUB permite procesarea la fiecare 3 secunde a unui vehicul pe banda de intrare/iesire!).

In Romania, compania fast🅿️ark este partener oficial al HUB Parking Technology, divizie a grupului FAAC, specializata in dezvoltarea, producerea si instalarea sistemelor de control acces si parcare.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Echipa noastra ofera consultantastudii de fezabilitate, studii de trafic si asistenta in stabilirea solutiilor de parcari potrivite pentru a raspunde nevoilor de mobilitate specifice fiecarei institutii sau companii. De asemenea, asigura proiectareainstalarea si mentenanta parcarilor on-street.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcarilor off-street in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bulevardul Decebal Bucuresti, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9Primaverii 8,Primaverii 20 , Focsani, [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile de parcare ticketless?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română