Spitale

Solutii in domeniul sanatatii

Spitalele, centrele de ingrijire si clinicile medicale sunt proiectate pentru a fi locuri de vindecare, recuperare si liniste. Pentru pacienti si personal este foarte important ca experienta traita in contact cu institutia medicala sa fie una pozitiva, caracterizata prin confort, securitate si siguranta.

Un alt element esential ce influienteaza actul medical il constituie bugetul necesar administrarii si mentinerii in bune conditii a infrastructurii medicale, a sistemelul de control acces. Datorita pierderilor generate de instalatiile invechite, a modului costisitor de operare al acestora, bugetul anual este mereu insuficient.

Grija locului de parcare ar trebui sa fie ultimul lucru pentru pacienti, vizitatori sau angajati atunci cand ajung la unitatea dumneavoastra. Simplificati si imbunatatiti intreaga experienta a oaspetilor cu o tehnologie inovatoare de parcare ,usor de utilizat.

Parcarea in incinta spitalelor poate fi o sursa de venit suplimentara ,indiferent de dimensiunea unitatii de asistenta medicala, va putem ajuta sa va asigurati ca parcarea contribuie in mod util la bugetele dvs.

Implementarea unei solutii de parcare trebuie sa fie eficienta, intuitiva si fiabila pentru a deveni o parte esentiala a afacerii dvs.  In acest context, fastPark – prin intermediul tehnologiilor inovatoare pe care le promoveaza si a sistemelor inteligente, provenite de la unii dintre cei mai importanti producatori mondiali din industrie, furnizeaza solutii pentru amenajarea, dotarea si administrarea parcarilor, colectarea eficienta cu costuri reduse a taxelor ce provin de la acestea.

Utilizarea ultimelor tehnologii, sisteme si aplicatii software in materie de parcari permit ajustarea politicilor locale privind parcarea, datorita flexibilitatii solutiilor ( tarife speciale sau abonamente pentru angajatii unitatii medicale, schimbarea rapida a politici de preturi si regulament, etc.).

Parte din grupul AVITECH cu o experienta de peste 20, fastPark are experienta necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice centrelor de ingrijire a sanatatii cu urmatoarele sisteme de parcare:

Implementarea si folosirea ecosistemului fast🅿️ark de smart parking, aduce urmatoarele beneficii unitatii de asistenta medicala:

  • maximizarea investitiilor in echipamente si sisteme, pentru un buget dat (investitii smart);
  • integrarea echipamentelor si sistemelor existente, chiar daca sunt produse in tehnologii mai vechi, pentru exploatarea la maxim, pana la inlocuire;
  • administrarea facila a tuturor operatiunilor;
  • monitorizarea functionarii echipamentelor, a mentenantei lor, a problemelor aparute in utilizare. Costuri mult mai reduse de operare fata de sistemele clasice, neintegrate;
  • cheltuieli reduse cu administrarea si mentenanta sistemelor;
  • cheltuieli mult reduse cu colectarea contravalorii abonamentelor, taxelor de parcare si a amenzilor;
  • incasari net superioare;
  • posibilitatea de a prezenta o politica de parcari/mobilitate flexibila, in conformitate cu ultimele tendinte urbane;
  • reducerea poluarii in incinta unitatii medicale si in imprejurimi.
Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru spitale, centre de ingrjire medicala si clinici, fastPark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari,Mentenanta si Suport Tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul anilor, compania noastra a furnizat si a pus in functiune numeroase proiecte ce integreaza ecosistemul fastPark in diverse domenii de activitate , dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca(Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni, Mangalia, Focsani, Iasi [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu.

Pe aceeasi tema

Doresti informatii despre sistemele dedicate centrelor medicale?

Română