Centre comerciale

Solutii pentru centrele comerciale si retail

Gestionarea locurilor de parcare, alaturi de monitorizarea si control-accesul clientilor are un rol important pentru hypermarketuri, mall-uri sau centre comerciale.

Stim cu totii ca prima impresie conteaza , de aceea inca de la intrare contactul clientului cu  sistemele de parcare oferite prin instalarea unui sistem de smart paking, cresc gradul de satisfactie al acestuia si il conving sa revina.

Mai mult, implementarea soluției noastre de smart parking in infrastructura dvs. transforma parcarea masinii o activitate mai placuta. Solutiile intuitive și eficiente, fiabilitatea si usurinta in utilizare reprezinta o parte esentiala a activitatii noastre. Simplitatea este misiunea noastra prin oferirea tuturor metodelor de plata cum ar fi monede și bancnote, card bancar si aplicatia mobila UPPARK Parking App

Utilizarea ultimelor tehnologii, sisteme si aplicatii software in materie de parcari permit ajustarea politicilor locale privind parcarea, datorita flexibilitatii solutiilor ( tarife speciale sau abonamente pentru angajatii centrelor comerciale, schimbarea rapida a politici de preturi si regulament, etc.).

Parte din grupul AVITECH cu o experienta de peste 20, fast🅿️ark are experienta necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice centrelor comerciale cu urmatoarele sisteme de parcare:

Implementarea si folosirea ecosistemului fast🅿️ark de smart parking, aduce urmatoarele beneficii centrului comercial:

 • maximizarea investitiilor in echipamente si sisteme, pentru un buget dat (investitii smart);
 • integrarea echipamentelor si sistemelor existente, chiar daca sunt produse in tehnologii mai vechi, pentru exploatarea la maxim, pana la inlocuire;
 • administrarea facila a tuturor operatiunilor;
 • monitorizarea functionarii echipamentelor, a mentenantei lor, a problemelor aparute in utilizare. Costuri mult mai reduse de operare fata de sistemele clasice, neintegrate;
 • cheltuieli reduse cu administrarea si mentenanta sistemelor;
 • cheltuieli mult reduse cu colectarea contravalorii abonamentelor, taxelor de parcare si a amenzilor;
 • incasari net superioare;
 • posibilitatea de a prezenta o politica de parcari/mobilitate flexibila, in conformitate cu ultimele tendinte urbane;
 • reducerea poluarii in incinta unitatii medicale si in imprejurimi.

Implementarea si folosirea ecosistemului fast🅿️ark de smart parking, aduce clientilor o serie de beneficii importante pentru o viata de calitate intr-un oras modern:

 • Gasirea unui loc de parcare convenabil, la intrarea in parcare;
 • Navigare si ghidare spre locul ales;
 • Plata printr-un mijloc de plata convenabil;
 • Eficentizarea procesului de plata a parcarii sau a altor servicii oferite de catre operatorii de parcari;
 • Control exact al costurilor si cheltuielilor zilnice;
 • Reducerea poluarii datorate traficului intens;
 • Reducerea consumului de energie;
 • Eliminarea stresului cotidian provenit de la aglomeratia din trafic si lipsa locurilor de parcare.

Parcarea din incinta centrelor comerciale poate fi o sursa de venit suplimentar. Indiferent de dimensiunea unitatatii, va putem ajuta sa va asigurati ca parcarea contribuie in mod util la bugetele dumneavoastra si la imbunatatirea experientei clientului.

Aflati cum va puteti transforma parcarea centrului comercial administrat intr-un sistem profitabil si eficient consultand ghidul nostru.

Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru centrele comerciale, fastPark ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Mentenanta si Suport Tehnic.

Lucrari de referinta

De-a lungul anilor, compania noastra a furnizat si a pus in functiune numeroase proiecte ce integreaza ecosistemul fastPark in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bucuresti (Parking Decebal), Buzau, Campina, Cluj Napoca (Piata Mihai Viteazul, Piata Unirii, Primaverii 8, Primaverii 20, Mogosoaia ), Craiova, Gheorgheni,Mangalia, Focsani, Iasi [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu, FM Logistic.

Pe aceeasi tema

Doresti informatii despre sistemele dedicate centrelor comerciale?

Română