7 Lucruri de Stiut despre Barierele Magnetic

Prin simpla instalare in cadrul unui proiect iti poti alege bariera in functie de cerintele specifice. In prezent, tehnologiile de ultima generatie folosesc materiale ecologice si reciclabile, iar software-ul este usor de utilizat si configurat. De aceea, pentru controlul accesului si al vehiculelor, Magnetic Autocontrol ofera bariere de inalta calitate, fiabile si durabile.

Tehnologie germana 

Barierele Magnetic folosesc semnificativ mai putina energie decat produsele comparabile si incorporeaza un detector cu bucla dubla. Unitatea de antrenare – MHTM MicroDrive – are un cuplu extrem de mare la un consum minim de energie, asta desi unitatea in sine are dimensiuni reduse. Iar cuplul ridicat garanteaza cea mai buna functionare chiar si in conditii meteo severe.

Avand costuri de operare reduse, fiind usor de utilizat si beneficiind de o tehnologie ce nu necesita intretinere aproape deloc, barierele Acces de la Magnetic sunt o alegere excelenta. Diferitele variante permit adaptarea individuala a barierelor de acces in functie de cerintele dvs.

1. Corpul: Modular, din aluminiu, cu acces usor pentru instalare si cu inlocuirea simpla a componentelor defecte; Cadru de baza din otel inoxidabil (IP54); Vopsea rezistenta la coroziune; capac superior din aluminiu extrudat; Sursa modulara de alimentare: baterie de backup si optiuni de alimentare cu energie solara.

2. Motorul: Tehnologie cu motor brushless (fara perii), ce ii asigura un ciclu de 10 milioane de operari; Inlocuirea rapida, pe loc, in caz de defectiune; Transmisie speciala pentru viteze mari de ridicare/coborare.

3. Bratul: Design tri-sectional, pentru reducerea costurilor de inlocuire; Centru de greutate coborat; Forte reduse transmise la nivelul punctelor de ancorare, ce conduc la cresterea longevitatii echipamentului.

4. Unitatea de actionare: Acces usor la nivelul arcurilor; Mecanism inovator cu levier; Cuplu mare cu un consum redus de energie.

5. Controllerul: Buton de service usor accesibil; Display inovativ si detector de bucla integrat cu 2 canale.

6. Modul de avarie: Bariera poate fi programata sa se deschida sau sa se închida automat, in caz de pana de curent; Cand alimentarea revine, functioneaza intr-un ciclu de resetare, fara a necesita vreun input manual.

7. Optiuni de afisare banner publicitar; Compania Magnetic tinteste mereu catre o toleranta zero la defectiuni; Fabricatie 99% din materiale reciclabile.

Din 2012, compania Magnetic Autocontrol a devenit membra a Grupului FAAC Technologies, unul dintre cei mai importanti jucatori internationali din domeniul automatizarii accesului, parcarilor si controlului accesului, atat in sectorul rezidential, cat si in cel industrial. In Romania, fast🅿️ark este reprezentant oficial al producatorului german Magnetic Autocontrol.

Echipamente
Access
  • Date Tehnice
Access Pro
  • Date Tehnice
Access Pro-H
  • Date Tehnice
Access Pro-L
  • Date Tehnice
Access XL2
  • Date Tehnice
Access XXL
  • Date Tehnice
Servicii complete, Proiecte la cheie

Echipa noastra ofera consultantastudii de fezabilitate, studii de trafic si asistenta in stabilirea solutiilor de parcari potrivite pentru a raspunde nevoilor de mobilitate specifice fiecarei institutii sau companii. De asemenea, asigura proiectareainstalarea si mentenanta parcarilor on-street.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte pentru dotarea parcarilor off-street in diverse domenii de activitate, dintre care putem enumera: [Municipalitati] Bulevardul Decebal Bucuresti, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9Primaverii 8,Primaverii 20 , Focsani, [Hoteluri] Hotel Continental Arad, [Cladiri de birouri] Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Park Bucuresti, Grand Offices Floreasca Bucuresti, Multigalaxy I Bucuresti, [Laborator medical] Synevo, [Industrie] Grupo Antolin Sibiu.

Pe aceeasi tema
Echipamente
Unde le utilizam

Parcari off-street
Parcari on-street

Pe aceeasi tema

Ultimele noutati

Ultimele noutati

Doriti mai multe informatii despre barierele Magnetic?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Română