7 Lucruri de Stiut despre Barierele Magnetic

Prin simpla instalare in cadrul unui proiect iti poti alege bariera in functie de cerintele specifice. In prezent, tehnologiile de ultima generatie folosesc materiale ecologice si reciclabile, iar software-ul este usor de utilizat si configurat. De aceea, pentru controlul accesului si al vehiculelor, Magnetic Autocontrol ofera bariere de inalta calitate, fiabile si durabile.

Tehnologie germana 

Barierele Magnetic folosesc semnificativ mai putina energie decat produsele comparabile si incorporeaza un detector cu bucla dubla. Unitatea de antrenare – MHTM MicroDrive – are un cuplu extrem de mare la un consum minim de energie, asta desi unitatea in sine are dimensiuni reduse. Iar cuplul ridicat garanteaza cea mai buna functionare chiar si in conditii meteo severe.

Avand costuri de operare reduse, fiind usor de utilizat si beneficiind de o tehnologie ce nu necesita intretinere aproape deloc, barierele Acces de la Magnetic sunt o alegere excelenta. Diferitele variante permit adaptarea individuala a barierelor de acces in functie de cerintele dvs.

1. Corpul: Modular, din aluminiu, cu acces usor pentru instalare si cu inlocuirea simpla a componentelor defecte; Cadru de baza din otel inoxidabil (IP54); Vopsea rezistenta la coroziune; capac superior din aluminiu extrudat; Sursa modulara de alimentare: baterie de backup si optiuni de alimentare cu energie solara.

2. Motorul: Tehnologie cu motor brushless (fara perii), ce ii asigura un ciclu de 10 milioane de operari; Inlocuirea rapida, pe loc, in caz de defectiune; Transmisie speciala pentru viteze mari de ridicare/coborare.

3. Bratul: Design tri-sectional, pentru reducerea costurilor de inlocuire; Centru de greutate coborat; Forte reduse transmise la nivelul punctelor de ancorare, ce conduc la cresterea longevitatii echipamentului.

4. Unitatea de actionare: Acces usor la nivelul arcurilor; Mecanism inovator cu levier; Cuplu mare cu un consum redus de energie.

5. Controllerul: Buton de service usor accesibil; Display inovativ si detector de bucla integrat cu 2 canale.

6. Modul de avarie: Bariera poate fi programata sa se deschida sau sa se închida automat, in caz de pana de curent; Cand alimentarea revine, functioneaza intr-un ciclu de resetare, fara a necesita vreun input manual.

7. Optiuni de afisare banner publicitar; Compania Magnetic tinteste mereu catre o toleranta zero la defectiuni; Fabricatie 99% din materiale reciclabile.

Din 2012, compania Magnetic Autocontrol a devenit membra a Grupului FAAC Technologies, unul dintre cei mai importanti jucatori internationali din domeniul automatizarii accesului, parcarilor si controlului accesului, atat in sectorul rezidential, cat si in cel industrial. In Romania, fast🅿️ark este reprezentant oficial al producatorului german Magnetic Autocontrol.

Equipments
Access
  • Date Tehnice
Access Pro
  • Date Tehnice
Access Pro-H
  • Date Tehnice
Access Pro-L
  • Date Tehnice
Access XL2
  • Date Tehnice
Access XXL
  • Date Tehnice
Complete services, Turnkey projects

Our team provides advisoryfeasibility studies, traffic studies and support in establishing adequate parking solutions in order to address the mobility needs specific to each institution or company. At the same time, it ensures the designinstallation and maintenance of on-street parking.

Reference works

Throughout time, our company has implemented numerous projects for the fitting of off-street parking, in various activity fields, among which we can mention: [Municipalities] Bulevardul Decebal Bucharest, Cluj-Napoca Parking Mogosoaia 9Primaverii 8,Primaverii 20 , Focsani, [Hotels] Hotel Continental Arad, [Office buildings] Expo Business Park Bucharest, Floreasca Park Bucharest, Grand Offices Floreasca Bucharest, Multigalaxy I Bucharest, [Medical laboratory] Synevo, [Industry] Grupo Antolin Sibiu.

On the same topic
Equipments
Where we use them

Off-Street Parking
On-street Parking

On the same topic

Last news

Doriti mai multe informatii despre barierele Magnetic?

Specialistii fast🅿️ark in sisteme automate pentru parcare va stau la dispozitie

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English