Modern financing solutions for companies

Leasing operational pentru companii

Nevoia de mobilitate si de digitalizare este din ce in ce mai necesara in zilele noastre, iar proiectele de mobilitate sau asigurarea unui sistem de smart parking pentru companii nu pot stagna din cauza constrangerilor bugetare.

Astfel, pentru a veni in sprijinul operatorilor privati, fast🅿️ark a incheiat un parteneriat cu compania Autonom oferind posibilitatea de leasing operational a sistemelor si echipamentelor pentru parcarile on-street si off-street.

Autonom  este cea mai extinsa retea de mobilitate din Romania si pune la dispozitia clientilor sai solutii variate de transport si inchirieri auto prin intermediul celor peste 40 de agentii prezente in peste 30 de orase din Romania, Ungaria si Serbia.

Echipamentele obtinute prin leasing operational vor oferi clientilor din domeniul privat solutia optima pentru deducerea integrala a ratei lunare si pentru un cash-flow previzibil.

Inchiriati echipamentele dorite si pastrati un cash flow previzibil achitand o singura rata lunara  fixa si 100% deductibila.  Alegeti echipamentele pe o perioada stabilita de dumneavoastra fara sa blocati resursele de capital.

Prin aceasta solutie puteti implementa mult mai usor ecosistemul fastPark de smart parking in proiectul sau afacerea dumneavoastra, beneficiind de ultimele tehnologii in materie de parcari.

De ce sa alegeti solutiile de leasing operational pentru echipamente?
  • Rata lunara fixa pe toata durata contractului, deductibila 100%;
  • Mentinerea cash-flow-ului pozitiv prin neblocarea banilor in investitii;
  • Flexibilitate din punct de vedere tehnologic si financiar;
  • Utilizarea constanta de noi tehnologii;
  • Birocratie mica;
  • Investirea capitalului rezervat echipamentelor in dezvoltarea businesului dumneavoastra.
On the same topic
Solutions
Unde puteti utiliza echipamentele

Street parking

Multi-storey car parks

Underground parking

Overground parking

On the same topic

Last news

Doresti mai multe informatii despre cum poti accesa solutiile de leasing operational pentru echipamentele din proiectul tau?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
English