FM Logistic chooses Magnetic AutoControl solutions

Informatii despre proiect

La sfarsitul lunii noiembrie, compania noastra a instalat pentru doua depozite FM Logistic, bariere pentru acces perimetru Magnetic AutoControl GMBH  , companie pe care o reprezentam in Romania. In locatii au fost instalate 4 bariere, cate doua bariere in fiecare locatie.

Fondată în Franța în 1967, FM Logistic  este o companie de logistică, activa in 14 tari din Europa, Asia si America. FM Logistic deservește un portofoliu echilibrat de companii internaționale și locale din domenii precum FMCG, retail, produse cosmetice, industrie și domeniul medical.

The German company Magnetic AutoControl Gmbh  este unul dintre cei mai important producatori de sisteme de acces, cu o experienta de peste 60 de ani timp in care a realizat peste 10.000 de implementari. Compania este membra a grupului Italian FAAC a carei prezenta globala este capabila sa deserveasca orice tip de cerinta, asigurand in acelasi timp productia de echipamente high-end.

Provocare vs. Solutie

fastPark a fost ales furnizor pentru implementarea unui sistem de control acces in cadrul depozitelor din locatiile Dudeştii Noi si Petreşti datorita experientei dobandite in proiectele anterioare de smart parking, dar si datorita echipei de specialisti. Scopul principal al proiectului este de a implementa un sistem de control acces pentru securitatea spatiilor de trecere.

Barierele Magnetic Acces Pro-H reprezinta solutia ideala pentru operatorii parcarilor industriale datorita securitatii ridicate, timpilor scurti de deschidere, costurilor mici de operare si a manevrarii facile. Acestea au o declaratie de conformitate care respecta Machinery Directive si o declaratie de performanta in acord cu EU’s Construction Products Regulation astfel incat operatorii sunt intotdeauna in siguranta.

Features:

 • Asigura minim 10.000.000 de cicluri de închidere/ deschidere cât și afișarea acestora în timp real prin intermediul unui contor intern;
 • Securitatea juridică prin declarația de conformitate și de performanță;
 • Costuri de operare foarte mici datorită unitatii de actionare MHTM;
 • Silentioase si eficiente din punct de vedere energetic;
 • Gard de securitate de 1.8m pe toata lungimea bratului.

Technical specifications:

 • Lungimea bratului de 4.5 m;
 • Timp de deschidere/ inchidere: 4.0 s;
 • Consum maxim – 25 W;
 • Tehnologie – MHTM™;
 • Voltaj – 85-264 VAC, 50/60 Hz;
 • Dimensiuni carcasa – 315 x 360 x 1115 mm;
 • Temperaturi de functionare – 30 to +55 °C;
 • Greutate – 44 kg;
 • Gard de securitate de 1.8m;
 • Brat iluminat LED, rosu/ verde.
Flexibila si scalabila
Barierele Magnetic Control Access pentru acces perimetru dispun de braţ iluminat pe toată lungimea acestuia, sistemul de iluminare al braţului barierei ofera o vizibilitate ridicată indiferent de condiţiile meteo. Pentru siguranta au fost instalate bucle de inductie magnetica destinate atat pentru detectarea camioanelor cat si pentru detectarea autoturismelor. Reteaua de bariere se poate extinde ulterior si cu alte bariere Magnetic in diferite configuratii, camere LPR, dispozitive si sisteme ale ecosistemului fast🅿️ark.
Usor de intretinut
Barierele Magnetic se disting prin eficiența energetică, lipsa de întreținere și o durată de functionare ridicata datorita unitatii inovatoare de actionare MHTM ™. Datorita arhitecturii modulare, majoritatea pieselor se schimba in teren, iar repunerea in functiune se realizeaza repede. Astfel, perioadele de utilizare sunt reduse la maximum.

Serviciile oferite in acest proiect de fastPark au fost:

01
Demontarea barierelor vechi, nefunctionale;
02
Furnizarea echipamentelor in termenul solicitat;
03
Instalarea si punerea in functiune a echipamentelor;
04
Training si oferirea de suport tehnic.
Datele proiectului

Client   FM Logistic

Domeniu   Operatori privati

An   2020

Solutie   Sistem integrat de parcare off-street

Equipments

Magnetic AutoControl Pro H-bariera acces perimetru
Technical specifications

Services

Supply

Installation

Maintenance and Technical Support

On the same topic

Rezultate

Control-Acces sigur in parcare;
Imbunatatirea experientei angajatilor si a conducatorilor auto;
Satisfactia utilizatorilor pentru ca folosesc echipamente calitative.

Doresti sa implementezi un proiect de smart parking similar in orasul tau?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English