Parking meters commissioning in Craiova

Compania noastra a fost desemnata castigatoare a licitatiei nr SCN1045337 ,,Achizitie parcometre cu alimentare solara si sistem de administrare'' si va furniza si instala 14 parcometre stradale in Craiova

In luna noiembrie echipa fastPark a finalizat etapa de instalare si punere in functiune a celor 14 parcometre cu alimentare solara, Flowbird Strada Evolution, in cadrul orasului Craiova. Acestea accepta ca modalitate de plata monedele, cardul bancar si cel contactless.

In plus, plata parcarii se poate realiza si cu telefonul prin intermediul tehnologiei NFC.

Solutia oferita a inclus si un sistem de administrare care are scopul de a prezenta o imagine de ansamblu a starii echipamentelor din teren in timp real.

Prin intermediul softului de administrare, ai access la informatii importante referitoate la operatiunile de parcare, care pot creste venitul si pot reduce costurile de operare.

De asemenea, acesta ofera date despre comportamentul utilizatorului, permite managementul parcometrelor de la distanta si poate fi personalizat astfel incat sa prezinte informatiile de care are nevoie fiecare operator.

Want more information about Flowbird parking meters?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English