Dynamic fees to increase income

Descopera cum poti imbunatati utilizarea spatiilor de parcare si cum poti creste venitul prin adoptarea unei strategii de tarifare dinamica.

Stim ca, in calitate de proprietar sau operator de parcare, ti-ai setat ca obiective imbunatatirea utilizarii locurilor de parcare si cresterea venitului, insa te-ai gandit ca o adoptarea unei strategii de tarifare dinamica poate fi solutia perfecta pentru atingerea acestora?

Cantitatea si diversitatea clientilor dintr-o singura zi pot creste exponential daca parcarea este pozitionata langa magazine, teatre si arene sportive sau atunci cand sunt evenimente sau meciuri care atrat o audienta mare. O strategie de tarifare dinamica permite asocierea timpilor de deschidere a parcarii cu diverse preturi cu scopul de a defini rate variabile.

Astfel, tu poti valorifica perioadele de varf si poti seta preturi diferite pentru momentele in care au loc jocuri sau productii de teatru, de exemplu. De asemnea, poti stimula cererea in spatiile mai putin folosite, oferindu-le conducatorilor auto stimulente precum preturi speciale pentre parcarile de peste noapte.

Crearea unei scheme de tarifare dinamice prin intermediul unui software de management reprezinta cea mai usoara si rapida solutie pentru tine, fiindca poti monitoriza si controla performantele referitoare la parcari. In plus, poti seta diferite preturi de la distanta si nu doar de la PC, ci si de pe telefon sau de pe alt dispozitiv care comunica cu software-ul. Prin intermediul acestuia, se pot face update-uri se pot actualiza panourile de afisare electronice la intrare si in intregul garaj, economisind timp si forta de munca pentru a actualiza semnalizarea statica manual. Acest lucru nu numai ca reduce la minimum riscul de neconcordante sau intarzieri in gestionarea variatiei preturilor, dar ofera si o experienta de parcare fara probleme pentru utilizatorii finali: consistenta, simpla, rapida.

E timpul sa te bucuri de puterea tehnologiei avansate de parcare si sa realizezi o strategia de tarifare dinamica care sa iti aduca mai mult profit prin cresterea gradului de ocupare a spatiilor de parcare.

Equipments

JMS HUB Parking  Software de administrare multiple zone de parcare si diferite tipuri de echipamente HUB
Brochure
Video presentation

On the same topic

Last news

Doresti demo pentru software-ul JMS de administrare a parcarii dezvoltat de HUB Parking Technology?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English