Flowbird pay-by-plate parking meters for Rahway

Orasul Rahway a stabilit un parteneriat cu Flowbird pentru lansarea unui sistem de parcare pay-by-plate, care sa sustina vitalitatea economica pe termen lung.

In centrul orasului vor fi instalate 29 de parcometre Strada ce le vor permite conducatorilor auto sa achite parcarea prin intermediul cardului de debit, credit sau cu monede. De asemenea, acestora li se ofera posibilitatea de a folosi aplicatia mobila pentru a realiza plata.

Noile parcometre Strada sunt alimentate cu energie solara, au un ecran color mare si o interfata ce poate fi personalizata. Acestea vor functiona in regimul pay-by-plate care presupune introducerea numarului de inmatriculare si durata parcarii pentru a realiza plata. Conducatorii auto nu sunt nevoiti sa se intoarca la masina pentru a afisa biletul pe parbriz.

Intregul sistem va fi integrat si gestionat in back-office-ul Flowbird pentru a monitoriza facil echipamentele hardware, cu scopul de a crea rapoarte detaliate si pentru a se adapta conditiilor actuale si viitoare.

,,Suntem extrem de incantati pentru ca am fost alesi ca furnizor in cadrul acestui proiect. Datorita faptului ca oamenii din Rahway vor putea plati parcarea cu ajutorul cardului sau telefonului, anticipam o crestere a satisfactiei clientilor’’ a afirmat Benoit Reliquet, presedintele Flowbird America de Nord.

Equipments

Flowbird Strada PAL  Multiservices terminal for on-street and off-street parking
Brochure
Technical specifications

Flowbird Strada Evolution On-street parking terminal
Brochure
Technical specifications
Video presentation

On the same topic

Last news

Want more information about Flowbird parking meters?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English